Ismertető

Mit tennél, ha az emberek nyaka körül fekete karikát látnál, ami a közeli halál jele, a kaszás céltáblája, a hely, ahol elvágja az életed? Megőrülnél? És ha e képesség révén tudnád, hogy mikor halnak meg a szüleid? Még mindig nem diliznél be? Mit tennél, ha ezt a képességedet kihasználnák? Kita Michiru-vel pont ez történt. Az egész sztori egy véletlennel kezdődik.

Kita-ról leveszik a szemüveget az ebédlőben, és meglátja, hogy a suli 2 minihírességének, Akatsuki Chika-nak és Tachibana Shito-nak (alias A-kun és B-kun) fekete karika van a nyakán. A lány azonnal elájul, majd mikor észhez tér, ismét találkozik a 2 fiúval, és ezek után követi őket. Nem akart Michiru semmi rosszat, csak megmondani nekik, hogy meg fognak halni nemsokára, de olyat látott, amit nem kellett volna. Chika és Shito a kezük kicserélése után fegyvereket idéztek meg és kinyírnak egy kutyát. Szemét dögök, mi? De nem szórakozásból tették, hanem mert ez a munkájuk.
Ugyanis a kutya egy zombi volt, egy lény, mely nem halt meg teljesen, egy lény, mely nem képes irányítani a vágyait, érzéseit, egy szörny. Chika és Shito így keres pénzt, ebből fizetik a kölcsönüket, amit a Zombie-Loan nevű irodában vettek fel. Mint kiderül, a 2 fiú halott, de nem lettek agyatlan szörnyek, mint az a kutya. A Révésztől vettek fel kölcsönt, hogy élhessenek, és ezt az élőholtak gyilkolászásából befolyó pénzből fizetik. Kita meglehetősen bonyolult helyzetbe csöppen, amit először nem tolerál, de muszáj neki, mivel a 2 srác újabb kölcsönt vesz fel, hogy megmentsék őt, mikor haldoklik. Így megalakul a nagy zombiölő trió, ami remekül végzi a munkáját…

Elérhető részek

Special: