B E T A

Zettai Junpaku: Mahou Shoujo (2012)

Ismertető

A soron következő 5 perces doujinshi anime egy független stúdió munkája, amelyet a 2012-es C82 Comiketen árusítottak augusztusban. A röpke kis műsor egy hentai manga adaptációja, amelyet Raita készített, azonban az alapmű szexuális tartalmának nyoma sincs a műben…
A műről:

Nehéz összefoglalni csak az anime alapján, hogy mivel is van dolgunk, így most azt kapjátok tőlem, amit nekem sikerült leszűrnöm:
Adott pár csajszi, akik boszorkányok, s a gonoszt páholják. Ebben segítségükre van egy srác, akire egyébként mind hajtanak.
Sacc per ennyi mondható el, mivel az egész inkább hasonlít egyetlen nagy előzetesre, mint érdemi műre. Bár grafikailag és animációügyileg teljesen rendben van, s meglepően jó egy független stúdió munkájához képest. A lányok mell- és fenékformái, idomai az egyetlenek, amik jelzik az alapmű eredeti műfaját (ekkora méretű tejcsárda az egyik szereplőnek, két rivális méret mellett nehezen képzelhető el „csak úgy” alapon, hogy valamiféle „alapfunkció” nélkül legyen akkora, amekkora – ez egy ecchi/hentai alaptétel).

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük