Ismertető

Sogoru Kyo egy aktív fiatal, aki iskolájának “úszócsapatának” a vezetője. Egyik nap épp videót készít barátaival, Kaminagi-val és Tomigai-val, amikor észrevesz egy gyönyörű lányt a medencénél. Kyo azonnal a lányhoz siet egy új csapattag reményében, átrohanva az iskolán egy szál fürdőnadrágban :D. Kyo nagyon örül a lánynak, akinek azonnal megkérdezi a nevét. A lány beszélni kezd, amit Kyo nem hall, majd beleugorva a medencébe eltűnik.

Kyo mindenáron meg akarja találni a lányt, természetesen azért, hogy az imádott úszóklub reklámozásában segítsen. Ám nem találja őt, viszont még aznap este hirtelen megjelenik a lány a lakásán. Egy pillanat múlva már az uszodába kerülnek, majd beleugorva a medencébe egy másik világba kerülnek.
Kyo egy robotban találja magát Shizuno-val (így hívják a lányt), aki szerint ez csak egy virtuális játék, amit végig kell csinálniuk. Kyo-nak nem kell több, jött, látott és győzött, hisz nem először csinálta ezt… Reggel a medencében ébred fel, ahol Shizuno egy csókkal üdvözli a fiút.
Idővel Kyo egyre többet harcol, miközben nem ért semmit. Csak annyit tud: a robot neve Zegapain, amihez két ember kell, egy Gunner és egy Wizard, és hogy a harc célja elpusztítani az ellenséget bármilyen eszközzel. Kyo ezt az egészet csak játéknak gondolja, ám a háttérben sokkal többről szól ez a harc. Lassan Kyo-ban egyre több kérdés merül fel, amikre csak néha és olyan válaszokat kap, amik a fiú életét teljesen felborítják. Kételyek és kérdések mellett harcol egy célért, amiről semmit se tud…
Fantasztikus történet! Nincs olyan perc, amin unatkozni lehetne. Teli harcokkal, csalódásokkal és érzelmekkel. A szereplők és a zene nagyon jók. A Zegapain pedig egyszerűen gyönyörű :D. Erősen ajánlom a mecha rajongóknak és azoknak is, akik egy kis izgalomra vágynak. Entangle!

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük