B E T A

I: Wish You Were Here (2001)

Ismertető

Valamikor a jövőben járunk, a múltban egy meteor csapódott a Földbe, amely egy titokzatos vírust hozott magával. Ezt a vírust az emberek elnevezték M34-nek, és egy sajátos tulajdonsága, hogy rendkívüli módon képes mutálódni, minek következtében akit megfertőz, az átalakul egy az emberiség számára ismeretlen biologóiai létformává – röviden mutáns szörny lesz.
A megmaradt emberek kifejlesztettek több módszert is a megsemmisítésükre, az egyik ilyen a nano-technológiás biodroidok, ami annyit tesz, hogy akikbe beültetik a nanobotokat, képesek átalakulni és egyfajta páncélt alakítani ki maguk köré, ugyanakkor erejük és gyorsaságuk is sokszorosa lesz a hétköznapi embereknek. Ezt a katonai egységet hívják NOA-nak.

Egyik tagja, Tamiya Yuji összeismerkedik egy lánnyal, akiről kiderül, hogy ő az új fegyver, amivel győzhetnek.
Azonban a vírus tovább mutálódik, és egyre erősebb lesz, vajon meg tudják-e állítani végleg? Kiderül ha megnézitek…
A rengeteg harc ellenére az anime értékét mégis a két főszereplő közötti kapcsolat, valamint az érdekes történet adja. Mivel ez is Gonzo, így a grafikára nem lehet panasz, a szereplők is szépen kidolgozottak, együtt lehet érezni velük. A zene is kellőképpen magadja a hangulatot hozzá. Csupán négy részes ova sorozat, és mégis tartalmas szórakozást kínál.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük