B E T A

Ismertető

Ebben az animében sok furcsa dolgot lehet tapasztalni. Vegyes jellemvonásokat hordoz magával, mégis nagyon egyszerű megfejteni az igazi történetét.

Sok szereplő van, de a leglényegesebb szerepet 5 lány: Azuma Mizuki, Mone, Neneko, Senjou Kuyou, Senjou Nanase és egy fiú, Mikuri Tomokazu kapja.
Az ő feladatuk megmenteni a világot, de nem szörnyektől, hanem gépektől. Igaz, ehhez még fiataloknak tűnnek, de Tomokazu, Senjou, Mizuki szerény 16 éves korával ezt a feladatot teljesíteni tudja Mone-val és Nenekóval, azaz fiatalabb társaikkal, valamint idősebb társukkal, Nanase-sannal.
Az egész történet úgy vette kezdetét, hogy Tomokazu-kun álmában átkerült egy másik világba. Ott találkozik Mone-val. Másnap Tomokazut az iskolában nagy meglepetés éri, mivel ott van Mone. Végül muszáj lesz elmesélnie a történetet Mizukinak, akit már gyerekkora óta ismer.
Mikor Tomokazu újra átkerül abba a bizonyos másik világba, nagy meglepetésére találkozik Mizukival, akiről kiderül, hogy ő is egy “hősnő”. Ekkor Tomokazu is megkapja erejét, és belőle is “hős” lesz.
Kicsit később találkoznak társaikkal, azaz Nenekóval és Senjouval, majd Nanase-sannal, akit ismernek, de nem tudták, hogy van ereje. Így már összeáll a csapat, és indulhatnak megmenteni a világot.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük