Yotsunoha (2008)

Ismertető

Nono Nekomiya, Makoto Yuki, Iori Yuzuki és Matsuri Amachi mind ugyanabba az iskolába járt. Gyerekkori barátokként a könnyűzenei klubban töltötték idejüket. Azonban eljött az a sorsdöntő nap, amikor az iskolájukat bezárták, a diákokat pedig másik iskolákban helyezték el. Mielőtt távoztak, elástak egy időkapszulát egy fa alatt az iskola területén, és megígérték, hogy 3 év múlva találkozni fognak ismét.

A megígért dátum hamar elérkezett, 3 évig nem volt kapcsolatuk egymással. Mikor a kapszuláért indulnak, azt találják, hogy kiásták és egy öreg tanár birtokába került. A tanár által hátrahagyott nyomokat követve elkezdenek emlékezni az iskolában eltöltött időre, az érzelmek feltörnek és bepillantást nyerünk a 4 barát életébe. Bizony vannak félreérthető helyzetek, nem szabad ugyanis elfelejtenünk, hogy egy játék adta az alapot, melynek lényege a lányok ‘felszedése’.^^
A japán szinkronról is ejtenék pár szót, hiszen nagyon érdekesek a szereposztások. Bocsássátok meg nekem, de a lányok hangjára térek ki részletesen, hiszen róluk szól az OVA.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük