B E T A

Ismertető

A történet egy átlagos középiskolás fiú hétköznapjaival kezdődik: Kasuga Arata együtt él az unokatestvérével, aki egyben a gyerekkori barátja is, ő Kasuga Hijiri. Az egyik reggel iskolába menet Arata arra lesz figyelmes, hogy a nap befeketedett, nem tudja eldönteni, hogy mindig is fekete volt-e vagy valamilyen különös oka van a jelenségnek.
Ezen a reggelen találkozik egy titokzatos lánnyal, Asami Lilith-el is, akiről később tudjuk meg, hogy egy mágus. Kiderül, hogy három napja egy gravitációs hullám csapott le a városra, ahol Arata és Hijiri éltek, ami lerombolta az egész várost. Ennek a hullámnak a hatására Hijiri (és az összes városlakó) eltűnt, és azóta Arata az általa – tudtán kívül – létrehozott világban élt. Hijiri, mielőtt eltűnt, Aratának adott egy grimoárt, ami nem más, mint egy mágikus “fegyver” (egy hárem animéről beszélünk, tehát ez a fegyver mi más lenne, mint egy lány). Ez a “fegyver” hozta létre Aratának a furcsa világot (később tőle tudjuk meg, hogy Hijiri életben van).
Miután Arata mindezekre rájön, úgy dönt, hogy megkeresi Hijirit, ezért Lilith-tel tart egy bizonyos “Királyi Biblia Akadémiára” – ahol mágusokat képeznek –, hogy mágus lehessen. Már az első napon elterjed a híre, hogy létrehozott egy saját világot, amire csak egy “Démonúr jelölt” képes, ezért elég népszerű lesz. Az akadémia igazgatója azt tanácsolja neki, hogy kérje a Trinity Seven segítségét, hogy gyorsan erős mágus válhasson belőle. A Trinity Seven az akadémia hét legerősebb mágusa, természetesen mind lányok. Arata elég hamar megismeri ezt a hét mágust, akikkel egész közeli kapcsolatot sikerül kialakítania, és hát egy pár érdekes kalandban is részük lesz…

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük