B E T A
Eredeti cím TOKKÔ[特公]
Angol cím TOKKO
Egyéb cím(ek) TOKKO Devils Awaken
Besorolás anime,
Hossz 13 rész
Év 2006
Ismertető:
Shindou Ranmaru nyomozónak tanul a TOKKI nevű szervezetnél. Húgával, Sayával lakik, aki szintén rendőr, habár csak járőr poszton. Szüleik meghaltak, a két gyerek magára maradt, de elég jól megállnak a talpukon.
Shindou álma, hogy nyomozóként fényt derít szülei különös halálának körülményeire. Az eset 5 éve történt, mikor is a Machida nevű lakótelep szinte minden lakóját lemészárolták. A gyilkosok nem voltak tekintettel senkire, csak azok menekültek meg, akik épp nem voltak otthon.
A szituáció tehát adott, de a helyzet nem ilyen egyszerű. A sorozat folyamán egyre világosabbá válik, hogy a sorozatgyilkosságot nem emberi lény, lények követték el.
Ez persze nem minden. Shindo jobb karján különös tetoválás jelenik meg. A természetfeletti lények pedig folyamatosan fel-fel tűnnek a testvérpár nyomában.
Egy titokzatos kardforgató lány elárulja, hogy a Machidai túlélők vére vonzza őket. Vagyis főszereplőink addig nincsenek biztonságban, míg le nem számoltak a pokol teremtményeivel.
Shindo vajon saját kezébe veszi az ügyet, vagy sodródik majd az események lavinájával, mely már megindult lába alatt? És egyáltalán van-e esélye egy embernek a pokol szörnyei ellen?
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük