Super Seisyun Brothers (2013)

Képtalálat a következőre: „Super Seisyun Brothers png”

Eredeti cím Super Seisyun Brothers -超青春姉弟s-
Angol cím Super Seisyun Brothers
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 14 rész × 4 perc
Év 2013.09.14 – 2013.12.14
Ismertető:
Kisebb meglepetés ért, amikor elindítottam az első részt, és csak 4 perces volt. Haha, gondoltam, ez a pont nekem való anime, úgysincs soha semmire időm.
Adott tehát a két testvérpár, nekem csak a “lilákként” és a “szőkékként” maradtak meg. Mindkét testvérpárt egy lány és egy fiú alkotja, akik bizonyos szempontból ellentétei egymásnak (pl. otaku – nem otaku stb.), így a lila fiú a szőke lányra, a lila lány pedig a szőke fiúra hasonlít. Alapjában véve ennek az animének sincs sok értelme (hurrá, az összes ilyet sikerült kifognom :D), mondjuk 4 perc alatt nem is lehet túl sokat belevinni… Mindenesetre annnnyira nem rossz.
Például egész aranyosak, mind külsőre, mind pedig belsőre, viselkedésre. A lányok az idősebbek, olyan 20 körül, a fiúk pedig 17 évesek, bár nem nagyon lehet különbséget tenni közöttük, sőt… Néha a fiúk érettebbnek tűnnek. Szép színes az egész, ettől is csak még aranyosabb lesz az anime.
A történet… Na, az nem igazán van. Legalábbis én az első négy részt láttam, és ezalatt össze-vissza történtek a dolgok. Vannak benne jó jelenetek (pl. amikor a lila fiú megpaskolja a szőke lány fejét az egyik rész végén), de túlzottan nem tudja fenntartani a figyelmem.
A végére kapunk egy endinget, az nagyon illik hozzá, openingünk viszont nincs, mert minek is, akkor elmenne a rész háromnegyede zenével. 😀
Aki tehát kíváncsi, az nézzen bele, ez a 4 perc nem olyan sok, annyit megér. :
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész 14. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük