Strange+ ICON by Animegun

Eredeti cím ストレンジ・プラス
Angol cím Strange+
Egyéb cím(ek) Strange Plus
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2014
Ismertető:
A Strange+ anime a 2000-ben debütált manga alapján került ki 2014-ben, és nevettethette meg a nézői egy részét. Az anime ugyanis tömény humor, ami semmit sem vesz komolyan, főleg nem saját magát. De hogy mégis miről szól?
Az anime története a Mikuni Nyomozóiroda egy csapatával foglalkozik, akiket bárki szabadon felbérelhet, hogy értéktárgyaikat, esetleg szeretteiket megvédjék. A csapat minden munkát készségesen vállal, mindegy, hogy elátkozott nyakláncot kell megvédeniük vagy egy előadást kell adniuk, a munka az munka! Ez még annyira nem is tenné érdekessé, a szereplők viszont annál inkább: a csapatban helyet kap egy izmos raszta, egy lánynak kinéző, popsi mániás perverz srác. A csapat tagja még a perverz srác öccse, aki idősebbnek néz ki és jóképűnek is, de ez csak álca! Az utolsó személy nem más, mint egy hölgy, aki kissé agresszív, de ebben a furcsa társulatban már észre se venni, hogy vele se stimmel valami.
A főszereplők már megvannak, de több visszatérő karakter is feltűnik, akik vannak ennyire elmebetegek, ha nem még rosszabbak, mint a Mikuni Nyomozóiroda csapata. Ilyen a Nyomozóiroda elnöke, aki szereti vizsgáztatni az iroda embereit, a tolvaj, akinek semmi sem sikerül és egy orvos, akinek egy pici lány az ápolónője.
Talán ebből is látszik, mennyire elmebeteg egy sorozat, amit csak akkor lehet élvezni, ha az ember kikapcsolja az agyát és nem is akarja komolyan venni ezt az alkotást. Az anime összesen háromnegyed órát sem ölel fel, hiszen egy rész három és fél perces, így aki szeretne egy kicsit nevetni, annak mindenképpen ajánlom.
Online részek

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”1. Évad” active=”active”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

[/restab]
[restab title=”2. Évad”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

[/restab][/restabs]