B E T A
Eredeti cím S・A ~スペシャル・エー~
Angol cím Special A
Egyéb cím(ek) S・A 特优生
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész × 24 perc
Dátum 2008.04.07 – 2008.09.15
Ismertető:
Hanazono Hikari és Takishima Kei kiskoruk óta riválisok, úgy a sportok, mint a tanulás terén. Hikari egy ács lánya, akit apja kiskora óta arra bíztat, hogy minden téren a legjobbat hozza ki magából. Kei-vel ellentétben – aki egy nagy cég vezérigazgatójának mindig hűvös és megfontolt fia – energikus, élettel teli személyiség. Mindketten egy tekintélyes iskola speciális osztályába járnak (S.A. vagyis Special A osztály), ahová csakis a hét legjobb tanuló kerülhet be. Hikari legnagyobb bánatára ő kullog másodikként a mindig első Takishima mögött. Az S.A. tagjai egy hatalmas üvegházban töltik napjaikat, teázgatnak, finomakat esznek, és megbeszélik ügyes bajos dolgaikat. Azonban az iskola egyes tanulóinak, de főleg a diáktanács elnökének erősen szúrja a szemét ez a kiváltságos állapot. Ez gyakran vezet vicces konfliktusokhoz.
A sorozat fő vonalát azonban nem ez adja. Hikarit egyetlen cél vezérli, legyőzni Takishimát bármiben. Ezért minden alkalmat megragad, hogy párbajra hívja a fiút, legyen az ökölvívás, szekrényugrás vagy az évzáró dolgozat eredménye. Azonban míg Hikari szeme előtt csakis Kei legyőzése lebeg, addig a fiú romantikus érzéseket táplál az e téren enyhén vaksi lány iránt. Ez azonban soha nem tartja vissza attól, hogy porig alázza szegény Hikarit, és “Második kisasszonynak” becézze. A nagy rivalizálás közepette feltűnik Kei öccse, az önértékelési defektben szenvedő „mini Takishima”, részt vehetünk egy luxuskivitelű fesztiválon, ahol a fagyi adag a villanydrótig ér, és bebizonyosodik, hogy a csapatmunkánál nincs fontosabb (még ha egy kicsit hibbant is a csapat), vagy benézhetünk egy előkelő partira, ami végül Hikari hajtóvadászatává növi ki magát, stb.
Még számtalan mókás és romantikus esemény követi egymást ebben a sorozatban, amelynek forrását Minami Maki S.A. (Supesharu Ee) címmel megjelent mangája adja. Jó szórakozást hozzá!
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész 06. rész
07. rész 08. rész 09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
13. rész 14. rész 15. rész 16. rész 17. rész 18. rész
19. rész 20. rész 21. rész 22. rész 23. rész 24. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük