B E T A
Eredeti cím シャッフル!
Angol cím Shuffle!
Egyéb cím(ek) SHUFFLE!
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész × 23 perc
Dátum 2005.07.08 – 2006.01.06
Ismertető:
A világok közötti ajtók a jövőben már nem léteznek. Ennek eredményeként istenek és démonok a földi világba léphetnek. Itt élhetik életüket, ismerkedhetnek a helyi szokásokkal. Ám erejüket nem vagy csak vészhelyzetben használhatják.
A történet egy középiskolában játszódik. Főhősünk, Rin gyerekkori barátnőjével, Kaede-vel él egy házban. Egy nap új tanulók érkeznek az iskolába. A démon Nerine és az istennő Sia abban a reményben érkezett a Földre, hogy Rin mennyasszonyai lehessenek. A fiú nem nagyon érti, hogy miért pont rá esett a választás. És a lányok is csak annyit mondanak, hogy már egyszer régen találkoztak.
A történet azonban közel sem áll meg a szerelmi háromszögnél. Jobban mondva a háromszögből hétszög lesz, amelynek középpontjában Rin áll. A kis csapathoz negyedikként egy ötéves kislány csatlakozik a démonvilágból, Rim. Persze a halandó lányok is oda vannak Rinért, Kaede mellett Asa, Itsuki és Mayumi. A lányok megpróbálnak egymással barátnőként bánni. Ám mindig levegőben lóg a féltékenység. A történet lényege is erről szól: hogyan tud a 7 lány egyáltalán egymás mellett megmaradni annak ellenére, hogy mindannyian ugyanazt a fiút szeretik, illetve Rin hogyan tudja kezelni a személyét ért rajongást 🙂 Rin lassan-lassan ráébred arra, hogy honnan is ismerheti a démon lányokat és az istennőt.
Hogy mit lehet várni ettől az animétől? Sok-sok félreérthető és ebből kifolyólag poénos helyzetet. Sok-sok iruló piruló arcot. És lehet, hogy a sorozat végére már úgy érzitek majd, hogy az egész sokkkkkkkk. Ajánlom mindazok szíves figyelmébe, akik egy fárasztó nap után szeretnének egy jót /nem mosolyogni/ hanem röhögni 🙂 És azok igényét is kielégíti, akik valami romantikusra vágynak. Szóval nézzétek meg!
Online részek:

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”1. Évad” active=”active”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész 06. rész
07. rész 08. rész 09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
13. rész 14. rész 15. rész 16. rész 17. rész 18. rész
19. rész 20. rész 21. rész 22. rész 23. rész 24. rész

[/restab]
[restab title=”2. Évad”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

[/restab][/restabs]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük