B E T A

Shinryaku! Ika Musume (2010)

Eredeti cím 侵略!イカ娘
Angol cím Squid Girl
Egyéb cím(ek) The Invader Comes From the Bottom of the Sea!
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2010
Ismertető:
Adott egy meleg nyári nap a tenger mellett. Mindenki legkedveltebb vakációs elfoglaltsága. Ilyenkor mindig jól jön, ha a tengerpart mellett van egy kis büfé, ahová az ember betérhet egy frissítő üdítőre vagy akár egy ebédre is. Nos, ez itt sincs másképp, ugyanis Eiko és Chizuru akik testvérek, szintén egy ilyen büfét üzemeltetnek.
Egy rettenetesen forgalmas nappal állnak szemben. Azonban nem elég a vendégseregnél helytállni, még egy újabb “gonddal” is meg kell birkózniuk. A gond neve Ika Musume, aki beugorva az ablakon keresztül, a vendégek asztalán landol, s bejelenti, hogy mostantól ezt a büfét fogja főhadiszállásként használni, s terve pedig nem más, mint legyőzni az emberiséget. Azonban megjelenése valahogy nem kelt sem pánikot, sem félelmet. Ugyanis Ika Musume egy rettentő aranyos kinézetű kislány, és hát őszintén szólva inkább hasonlít az öltözéke miatt egy cosplayerre, mint egy világhódítóra.
De ki ez a lány és mégis honnan jött? Erre roppant egyszerű a válasz, ugyanis Ika Musume a tenger hírnöke. Mivel a tengerlakóknak elegük lett az emberekből, abból hogy lelkiismeret furdalás nélkül szennyezik a tengert, ezért jött fel Ika Musume a felszínre azzal a szándékkal, hogy legyőzi az embereket. Azonban ez a terve kicsit másképp alakul…
Online részek:

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”1. Évad” active=”active”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

[/restab]
[restab title=”2. Évad”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

[/restab][/restabs]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük