B E T A

Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! (2013)

Eredeti cím 世界でいちばん強くなりたい!
Angol cím Wanna Be the Strongest in the World
Egyéb cím(ek) I Want to Be the Strongest in the World!
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2013
Ismertető:
Hehe! Ne is tagadd! Tudom miért vagy itt. A képek önmagukért beszélnek. Felkeltette az érdeklődésed a női pankráció, szabadidődben pedig idolokat nézegetsz!? Mi? Hogy gyúrjuk össze a kettőt? Grandiózus!
Round 1 – Bálványból birkózó
Üdvözöllek abban a világban, amelyben végre mind ez valósággá vált. A jobb sarokban Hagiwara Sakura, a Sweet Diva frontembere, akinek lelkesedése és kitartása nem ismer határokat. Ez a lány csapatjátékos, bosszúálló és egy olyan bálvány, aki sosem adja fel! Vetélytársa és barátnője, Miyazawa Erena, aki az egyik forgatásuk alatt sikeresen belesodorja főhősnőnket ebbe a nem mindennapi küldetésbe. A bal sarokban pedig ellenfele, Kazama Rio birkózó, akinek mindene a ring és nem hagyja néhány csinos csitrinek, hogy csak úgy gúnyt űzzenek abból, amire feltette az életét. Egy bálvány, aki birkózásra adja a fejét? Szenzációs! Az újságírók és fényképészek el lesznek ragadtatva! Jegyek elővételben vagy a helyszínen válthatók 2013. október 6-tól! A küzdelem már elkezdődött!
Round 2 – Én leszek a legerősebb a világon!
A Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! mangaként kezdte meg pályafutását, amit ESE írt és Kiyoshito Natsuki illusztrált. 2011-ben a manga első kötetét kiadták Drama CD formájában is, amelyben Aki Toyosaki kölcsönözte Sakura hangját, de az animében már egy másik hölgyemény. Az animét Rion Kujo rendezte, a karakterdizájnért pedig Rin Shin volt a felelős. Az animációs munkákkal az Arms Corporation lett megbízva.

Final Round – Fanszőr vicc és összegzés a látottakról
Gyorsan kiverném azt a gondolatot bárki fejéből is, hogy ez az anime jó. Ez a saját, szubjektív véleményem a látottakról, ha úgy érzed, hogy nincs igazam, akkor semmisnek is veheted.
Az I wanna be… egy nagyon erős seiyuu gárdával van felszerelve, akik bizony hajlandóak kéjesen is nyögni és buja hangokat kiadni magukból, ha a szerepük úgy kívánja meg. Szerintem pedig ez az anime húzóereje. Vegyük csak a My little sister can’t be this cute Kousakáját vagy a Magi Morgianáját. Tudom, hogy vannak olyan perverzek, akik erre indulnak be igazán és már várták, hogy gyönyörködhessenek ennek a két színésznőnek fájdalmas sikolyaiban.
Az animáció terén a gyenge és elfogadható szintjén mozog a mű. Míg a birkózójelenetek szépen meg vannak animálva, addig a kitöltő képsorokban szinte csak állóképeket nézhetünk. A női idomok, mellek és nemi szervek különböző kameraállásokból való mutogatása a mű központi elemei közé tartozik.
A történetnek sincs sok mondanivalója, hiszen a legtöbb esetben a főszereplő terpesztéseit követhetjük figyelemmel. Sakura, de ha akár az összes többi szereplőt is nézem, igencsak sekélyesek, ambícióik pedig egyszerűbbek, mintsem hogy érdemben beszélni lehessen róluk. Ha egy gyors tanulságot akarunk belőle leszűrni: Mindegy, hogy bálvány vagy birkózó vagy, mert ha elég kitartóan próbálkozol, senki sem tud megállítani.
Összességében azt mondhatom, hogy az ecchi rajongók örülhetnek, hogy kreatív módon az ipar továbbra is termeli nekik a szexisebbnél szexisebb lányokat. Úgyhogy aki szereti az ilyet, az nem fog csalódni, csupán a megfelelő elvárásokkal kell leülni elé…

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
Special:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük