B E T A

Ismertető

A távoli jövőben az emberi agyban talált pszionikus hormon extraszenzoros képességekkel ruházta fel az embereket, és megváltoztatta az általunk ismert világot.
Ahogy az emberiség épp kezdte felfedezni az új világot, a Mások néven ismert torz mutánsok szálltak alá az égből, emberi agyakra éhesen. A hagyományos támadásokkal szemben rendkívül ellenálló ellenség ellen extrém intézkedéseket kellett bevezetni, hogy felvehessük a harcot a túlerővel, és az emberiség túlélje a fenyegetést.

Az akut extraszenzoros képességekkel rendelkező úgynevezett pszionikusok voltak az egyetlen esélyünk, hogy felvegyük a harcot a felülről érkező fenyegetéssel. Az emberiség utolsó bástyája, az Other Suppression Force (OSF) a mai napig kutatja a pszionikusokat és toborozza őket a Mások elleni harcra.

Az OSF újonca, Yuito Sumeragi bőrébe bújva te is az elit pszionikusok soraiba szeretnél emelkedni, amilyen a megmentőd volt gyermekkorodban. A pszichokinézis képességével felfegyverkezve fedezd fel New Himuka futurisztikus városát, és tárd fel egy a technológia és a pszichikus képességek bűvöletében élő agypunk jövő rejtélyeit a SCARLET NEXUS világában.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük