B E T A

Sasami-san at Ganbaranai (2013)

Eredeti cím ささみさん@がんばらない
Angol cím Sasami-san@Ganbaranai
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2013
Ismertető:
Főszereplőnk egy Sasami nevű lány, aki teljesen magába zárkózott, illetve folyton csak a gép mellett kuksol. Senkije sincs, kivéve a bátyját, aki minden szavára ugrik és a fickónak az az álma, hogy Sasami férje lesz. Később kiderül, hogy Sasami a fő isten erejét hordozza, amire a többi kis isten ugrik. Tehát például a lány azt kívánja, hogy a bátyja sok csokit vegyen neki, akkor a környezete azonnal megváltozik és elönti az utcákat a csoki. Ezenkívül van három szintén isten-lány, akik megpróbálják segíteni, biztatni Sasamit, mikor újrakezdi gimnáziumos éveit. Ám néha túl sokat segítenek és Sasaminak teljesen elege lesz a három lány folytonos cselekedeteiből és átformálja a világot… Ennek tetejébe megjelenik a halottnak hitt anyja is…
1. lány: Tsurugi Yagami, a legidősebb nővér. Régen nála volt a fő isten ereje, de belefáradt a munkájába. Hihetetlenül idegesítő szokott lenni, de a szorult helyzetekben igazán komoly.
2. lány: Kagami Yagami, a 2. legidősebb lány, aki félig robot és ember. Minden végtagjából harci eszközök jönnek elő. Ő az a típusú ember, aki nem törődik a körülötte történő dolgokkal és hobbija az alvás.
3. lány: Tama Yagami. A legfiatalabb hármójuk közül, így gyerekesen kezelik. Ám mégis ő lett volna az, aki megörökli a fő isten erejét. Agyi szinten talán egy 6 éves, de testileg nagyon kihívó.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük