B E T A

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Anime fanok, de találhatsz köztünk mangabolondokat is. Valaki sokat látott, valaki még csak most kezdte.

2013-ban jött létre az oldal, még egy régebbi köntösben. Ahogy egyre nőtt az animék száma, úgy nőtt a látogatottsága ennek a piciny oldalnak is. Voltak problémák és aggályok, de egy biztos: az anime örök. 2020-ban vezetőségváltás mellett egy nagyon fontos dolog jött létre: az Animegun Sub.

Miért fontosak ők nekünk? Mert nem csak új, hanem régi kedvenc, vagy épp kevésbé híres animéket is fordítanak, nagyszerű minőségben.

Ezek lennénk mi röviden. Ne menj sehová, hanem animézz velünk együtt továbbra is!

Köszönetnyilvánítás

Az Animegun és az Animegun Sub szeretne köszönetet mondani mindazért, amit kaptunk. Hiszen elképesztőek vagytok, a közösség, akik nélkül most nem tartanánk ott, ahol most. Ti vagytok a motivációnk a rosszabb napokon, és ti adtok erőt a folytatáshoz. Hozzájárultok ahhoz, hogy fejlődjön az oldalunk a nagyszerű ötleteitekkel és véleményetekkel.

Ezenkívül köszönetet kell mondanunk Hungarian Anime Community, vagyis a HAC csapatának, akik fáradhatatlan erejük és kitartásuk nélkül nem jöhetett volna létre az oldal. Ők több, mint egy csapat. Inkább olyanok, mint egy nagy család, akik bárkit tárt karokkal várnak. Srácok, egyszerűen fantasztikusak és elképesztőek vagytok!

Jöjjön a mi csapatunk, hisz ők is minden kedves szót megérdemelnek. Gratulálunk a vezetőség amazonjainak, akik néha rosszabbak mint egy anya. Fáradhatatlanul dolgoznak ott, ahol épp szükség van rájuk. A weboldal se lenne ugyan olyan nélkülük. Mindazoknak hálásak vagyunk, akik fáradhatatlanul dolgoznak a weboldalon, hogy minden szép és jó legyen. Hálásak vagyunk a Facebook és Instagram posztolóknak, akik minden egyes nap azon fáradoznak, hogy színessé és szebbé tegyék a napotokat. Azon, hogy animeajánlók és érdekességek tárházát tegyék elétek, ahogy csak tőlük telik. Vagy épp amikor szükség van rájuk, akkor jókat beszélgessenek veletek a kommentszekcióban. Nem utolsó sorban az Animegun Sub csapatának és vezetőinek is jár egy hatalmas gratuláció, mert nélkülük nem láthatnánk rég elveszett kedvenceket, vagy épp rejtett gyöngyszemeket, és persze az épp szezonos animéket.

Mindig is úgy gondoltuk, hogy az animések egy közösséget alkothatnak, mi pedig elindultunk, hogy azzá tegyük. Reméljük, hogy mind velünk tartotok ezen a rögös, de animékkel teli úton.