Rail Wars ICON V2 by Animegun

Eredeti cím RAIL WARS!-日本國有鉄道公安隊-
Angol cím Rail Wars!
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2014
Ismertető:
A történet egy olyan alternatív Japánban játszódik, ahol a vasutat nem privatizálták. Naoto Takayama egy átlagos középiskolás srác, aki arról álmodozik, hogy kényelmes állása lesz a Japán Államvasutaknál.
De a legnagyobb szerencsétlenségére vagy szerencséjére – majd idővel kiderül – ez az álma viszonylag hamar szertefoszlik, ugyanis őt és a társait egyáltalán nem oda veszik fel, ahová jelentkeztek, hanem a Japán Államvasutak által életre hívott átfogó, kiképzést biztosító rendszerbe, Munkahelyi képzés néven. A rendszer nem titkolt célja, hogy a képzésben résztvevő diákokat a Vasút Közbiztonsági Szolgálatának soraiba állítsa. Takayama már az első napján furcsa, már-már különc embereket ismer meg: pl. Sakurait, a keménykötésű, szexi, férfiutáló bajkeverőt; Koumit, a nagymellű szépséget, akinek félelmetes memóriája van; Iwaizumit, akire mindig lehet számítani, bár nem valami nagy szám a koordinációs képessége.
Szép lassan jó kis csapattá kovácsolódnak össze, akikben több közös pont van, mint amennyi elsőre látszik, és észrevehető, hogy egyeseket nemcsak a vasút iránti olthatatlan szeretet fűz össze, hanem valami több, valami felemelőbb érzés. De vajon mi?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük