B E T A

Ismertető

Most lett vége egy hosszú háborúnak, amit a Frost Rebublic ellen vívott a Birodalom. Természetesen a háborúnak rengeteg szomorú következménye lett, melyek most a Birodalom rengeteg területét sújtják, mint például: járványok, éhínség, elárvulások, és zsoldosok, akik a háborúból visszatérve banditákká lettek. Hogy ellensúlyozza ezeket a háborús veszteségeket az uralkodó, megalapítja a birodalmi sereg 3-mas számú részlegét, ami a Pumpkin Scissors nevet kapja. A részleg feladata, hogy lekapcsolja ezeket a zsoldosokat, hogy ételt osztogasson a rászorulókra, és még számos egyéb feladatot ellássanak.

Három év telt el azóta, és a 3-mas részleg még nem tudta elérni a célját. Manapság szinte csak papírmunkát végeznek, és az emberek kezdik azt hinni, hogy ez csak afféle elterelés, hogy úgy tűnjön, a Birodalom igenis törődik a népével. Miközben a szegények éheznek, betegségektől szenvednek és banditák fosztogatják őket, addig a gazdagok jólétben élnek ahelyett, hogy segítenének nekik.
A történetről legyen ennyi. A szereplőkről direkt nem írtam, mert ezt meg kell nézni, mindegyik szépen ki van dolgozva, bár ez egyértelmű, mivel 2006-os az anime. Nekem az opening nagyon tetszett, de az ending! Azt külön meg kell nézni, az valami egész durva. Ajánlom mindenkinek a sorozat megnézését!

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük