B E T A

Ismertető

Kobayashi Teppei másodéves gimnazista, aki egy balesetben elveszti a szüleit. Nagyapja, Arima Isshin az Arima csoport feje örökbe fogadja, így megváltozik a neve (Arime Teppei-re) és Japán leghíresebb iskolájának, a Shuuhou Akadémiának lesz a hallgatója. Erre az iskolaváltásra azért van szükség, mert Teppei lesz az Arima csoport jövőbeli vezetője, így nem árt, ha tanul egy kis etikettet.

Az anime nagy része az akadémián játszódik, de azért ne szaladjuk ennyire előre. Az első részben Teppei megment egy lányt [Charlotte Hazelrink], aki lovashintón (XXI.századi technika…) utazik, majd később a nagypapa partiján egy másik lánnyal ismerkedik meg [Sylvia van Hossen], aki mint kiderül, a jegyese. Teppei kicsit kiakad, de a “tehetőseknél már csak így megy ez”, gondolja. Különben mindkét lány az akadémiára jár és igen jóban lesznek. Négy szereplő van, aki szerelmes Teppeibe. Ebből adódnak félreértések, amik igencsak humorosak, de azért van itt dráma is… De ez már spoiler lenne a javából, így innentől már nézze, aki kedvet kapott hozzá.

2009-es anime, a grafika így igencsak szép -nekem legalábbis nagyon bejön-, a zene csodálatos. Az opening nagyon szép, illik a sorozathoz és a lényeget szintén sugallja. Sok animével ellentétben itt az ending is pörgős, de ez is jól van így.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük