B E T A

Ismertető

Történetünk a nem túl távoli jövőben játszódik, Japánban. A technológia adta lehetőségekkel élve egy cég olyan androidokat, vagy ahogy a történetben hívják őket, Giftiákat készít, melyeknek saját személyiségük van és külsőre nem is lehet őket megkülönböztetni az emberektől. Ugyan úgy beszélnek, mozognak, esznek, nevetnek és szomorkodnak.

Ebben a világban azok számára, akik szükségét érzik, vásárolhatnak maguk mellé egy ilyen Giftiát, aki persze a legtöbb esetben családtaggá válik. Gyermek, testvér, szülő vagy akár testőr. A családdal együtt élik az életüket és komoly érzelmek alakulnak ki ember és gép között. Azonban ezeknek a Giftiáknak van egy időkorlátjuk, amíg működni képesek a meglévő személyiségükkel. Ha ez az idő lejár, akkor minden emlékét elveszti és csak egy magatehetetlen test marad. Jó esetben…

Azért, hogy ne történhessen semmi gond, a cég úgynevezett “Végső Szolgálat” irodákat nyitott szerte a világban, ahol az ott dolgozóknak az a feladatuk, hogy az élettartam lejárta előtt deaktiválják a Giftiát és békében búcsúztassák el családjától. Vannak, akik azonban olyan erős érzelmeket táplálnak a Giktiájuk iránt, hogy inkább elmenekülnek, kockáztatva ezzel maguk és mások testi épségét is. Ehhez az irodához csatlakozik történetünk főhőse, Tsukasa Mizugaki.

Fiatal és tudatlan, ám szorgalmas és mindig vidám srác, nagyon hamar a középpontba kerül a kicsiny irodában, ahol hamar terepre küldik. Ám mivel a Végső Szolgálat emberei mindig párban vannak (egy ember, egy Giftia), Tsukasa is kap maga mellé egy partnert, a fiatal Isla-t. Tsukasa azonban elköveti azt a hibát, ami a legtöbb gondot okozza munkája során, beleszeret Isla-ba. Tsukasa nem tudhatta azonban, hogy Isla-nak van egy titka, ami rengeteg emocionális kérdést vet majd fel később.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük