B E T A

Ismertető

Reggel van, nagy tömeg halad át a zebrán a tokiói főutcán. Ekkor egy csattanás hallatszik, egy csinos tinilány felpofozta a tülekedésben tapizó férfit, itt már meg is ismerhetjük Adachi Momo-t, a történet főszereplőjét. Rögtön ezután összefut egyik osztálytársnőjével, Sae-vel, együtt indulnak tovább az iskolába. Momo-t itt mindenki tengerparti cicababának /beachbunny/ tartja, mert szőkésvörös haja és napbarnított bőre van. Szegény ez ellen nagyon küzd, mert a fiú, akit szeret, csak azokat a lányokat kedveli, akiknek nála fehérebb bőrük van. Viszont Momo benne van az úszócsapatban és így könnyen lebarnul, hiába kenegeti magára literszám a naptejet, a többiek meg nem akarják felfogni, hogy az edzések miatt barna, nem pedig azért, mert egész nap a strandon illegeti magát. Ő igazából egy érzékeny és fejlett igazságérzettel megáldott romantikus lélek.
A történet folyamán megtudhatjuk, hogyan küzd meg a gonosz pletykákkal és a lelki teherrel, mert két fiút szeret egyszerre. Két fiút, akik bármit megtennének érte, de neki választania kell. Hazugság, barátság, szerelem, fájdalom, csalódás, nyári munka és az első csók, ez mind megvan ebben az animében.
Ez egy nagyon romantikus sztori, ami egy népszerű shoujo manga alapján készült. Szerintem ez a manga egy grafikailag jobban kidolgozott animét kívánt volna. Viszont így is nagyon élvezhető, akad benne egy fő humorforrás is, aki nem más, mint Momo egyik udvarlója, Kairi. Érdemes megnézni azokat az arcokat, amiket vág…
Na szóval, én mindenkinek ajánlom, aki szereti a szerelmes történeteket és a meglepő fordulatokat, mert semmi sem az, aminek elsőre látszik..

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük