Eredeti cím おねがい☆ティーチャー
Angol cím Please Teacher!
Egyéb cím(ek) Please Teacher! TV
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 23 perc
Dátum 2002.01.10 – 2002.03.28
Ismertető:
Kusanagi Kei látszólag átlagos, 15 éves gimnazista. De van egy titka. Egyszer 3 évre kómába esett és ez idő alatt teste semmit sem öregedett. Így most bár 18 éves, csak 15-nek látszik és osztálytársai semmit sem sejtenek. Korát csak komolysága mutatja.
Egyik este a városka tavának partjáról bámulja a csillagokat, mikor egy UFO száll le a tóra, és Kei szembetalálja magát annak utasával. Elmenekül előle és másnap már abban sem biztos, hogy látta-e egyáltalán. Mikor új tanárt, pontosabban tanárnőt kap az osztály Kazami Mizuho személyében, aki egyébként az előbb említett földönkívüli, Kei még mindig nem gyanakszik. Valamilyen véletlen folytán Mizuho-sensei pont Kei szomszédságába költözik, és mikor a fiú segít neki beköltözni, kiderül a titok. Kazami Mizuho a Galaktikus Szövetség tisztje és a Föld megfigyelése a feladata. Kei megpróbál elmenekülni, de végül az űrhajóban kötnek ki, és egy kisebb kaland után a tanárnő elengedi Keit.
Másnap, hogy a dolgokat tisztázzák, Mizuho-sensei a tornaszertárba teleportálja Keit, és megegyeznek, hogy titokban tartják egymás titkát, a fiú ugyanis bevallja, hogy egy “megállás” nevű betegségben szenved, és hogy 3 évig feküdt kómában.
A dolgok megoldódni látszanak, de íme a bonyodalom: a szertárt bezárják, ők pedig nem tudnak kijutni. Kei nagybátyja, Minoru-san aggódik unokaöccséért, és az iskolába megy, ahol meg is találja őket és így kijutnak a szertárból. A kulcsot viszont az igazgató hozza, ezáltal fény derül a tanárnő és diákjának kis kalandjára. Hogy a tanárnőt ne rúgják ki, és Keinek se kelljen új iskolába mennie, azt hazudják, hogy házasok. Hogy az igazgató ne fogjon gyanút, valóban összeházasodnak, sőt össze is költöznek.
Ezzel kezdetét veszi a menekülés az orrukat mindenbe beleütő osztálytársak, majd Mizuho-sensei űrből érkező családja elől. Hogy mi lesz ebből a különös házasságból?
Csak ajánlani tudom. Van benne rengeteg vicces és nevettető, romantikus, sőt, komoly jelenet is. És a női bájak is jelentős hangsúlyt kapnak…
Online részek:
 01.Rész  02.Rész  03.Rész  04.Rész  05.Rész
 06.Rész  07.Rész  08.Rész  09.Rész  10.Rész
 11.Rész  12.Rész  13.Rész
OVA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük