B E T A
Eredeti cím ノラゲキ!
Angol cím Five Numbers!
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész
Év 2011
Ismertető:
A történet elején négy különböző, egymás számára ismeretlen elítéltettel találkozunk, akik egy furcsa, idegen helyen ébrednek fel. Hamar egymásra találnak és megpróbálják kitalálni, hol vannak, illetve hogyan juthatnak ki onnan.
Miközben beszélgetnek, hirtelen zajt hallanak, ám csak egy macska tévedt arra. Ilyenkor felmerül a kérdés: mit keres egy macska egy elkülönített, hatalmas börtönben? A cicust követve egy idős embert találnak, akiről azt hiszik, halott, ám az úr felkel és megfenyegeti őket, hogy hagyják békén.
Míg (szinte) mind a négyen azon dolgoznak, hogy kijussanak, megtudunk ezt-azt foltokban az elítéltek életéről. Mialatt Ota Onna feltöri a kamerarendszert, Kouseinen elbeszélget az öreg úrral, aki tudatja vele, hogy az űrben vannak – tehát ebből a börtönből nincs menekvés. Miután újra találkoznak a foglyok, együtt talán már-már fényt derítenek mindenre és ezután elindul a verseny a kijutásért – hiszen egyetlen ember számára van csak hely.
Az események zajlanak tovább, ezek után már szinte lehetetlen lenne leírni a végkimenetelt spoiler nélkül. Minden esetre a végszót akár tanulságosnak is tekinthetjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük