Eredeti cím ネオアンジェリーク Abyss
Angol cím Nincs
Egyéb címek Neo Angelique Abyss
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész x 24 perc
Év 2008
Ismertető:
Az események egy Arcadia nevű országban zajlanak. Itt megismerkedhetünk a főszereplővel, aki nem más, mint Angelique. Orvos szeretne lenni, mint az édesapja, hogy minél több embert tudjon megmenteni, ugyanis még kislányként szemtanúja volt, ahogy édesapját és édesanyját megölik a Thanatos-ok.
Ezen lények ellen veszik fel a küzdelmet a Tisztítók. Az egyik Tisztító, Nyx felkeresi Angelique-et, hogy segítsen neki és társának, Rayne-k a szörnyek elpusztításában. A lány nem igazán érti, hogy tudna ő segíteni, de amikor a Melrose Leányakadémián, ahova ő is jár, megjelenik egy Thanatos, imájával megtisztítja, és a megsebzett lányokat is meggyógyítja. Ezután gyönyörű fény látható Arcadia egén és a Tisztítók tudják, hogy a Királynő Tojása megjelent, ami megmenti az egész országot a fenyegető veszélytől. Természetesen nem más a Királynő, mint a Angelique. Ekkor kezdődnek csak igazán a kalandok.
A rajzolás véleményem szerint nagyon szép és kidolgozott. Az OP jó pörgős, az ED nagyon szép lassú szám, kellemes képekkel. Azoknak ajánlom az animét, akik nagy shoujo fanok. Nagyon kedves kis történet, de található benne akció és érzelem is.
Online részek:

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”1. Évad” active=”active”]

01. Rész 02. Rész 03. Rész 04. Rész 05. Rész
06. Rész 07. Rész 08. Rész 09. Rész 10. Rész
11. Rész 12. Rész 13. Rész

[/restab]
[restab title=”2. Évad”]

01. Rész 02. Rész 03. Rész 04. Rész 05. Rész
06. Rész 07. Rész 08. Rész 09. Rész 10. Rész
11. Rész 12. Rész 13. Rész

[/restab][/restabs]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük