B E T A
Eredeti cím ないしょのつぼみ
Angol cím Tsubomi’s Secrets
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 3 rész
Dátum 2008
Ismertető:
Ez a 3 részes kedves kis OVA a Kikan stúdiótól érkezett és 2008-ban került a nézők elé. Az alaptörténet akármelyik lánnyal megtörténhetett volna, az egész nagyon életszagúra sikeredett. Mivel ez az első ilyen tipusú animém, amit láttam, és nem vagyok lány se (^_^), ezért lehet, hogy kicsit érzéketlennek fog tűnni az ismertető. Ezért előre is elnézést kérek!
A történetünk főhőse Tsubomi, egy általános iskolás ötödikes lány. Az ő szemszögéből szembesülhetünk olyan problémákkal, amin nagyon sokan már szerintem átestek. Anyja áldott állapotban van, aminek Tsubomi nagyon örül, mivel mindig is szeretett volna egy kistestvért. De mivel elszólta magát az iskolában az osztálytársai előtt, így szembesülnie kellett azzal, hogy szülei “huncutkodtak”, és így lett állapotos a mamája. És ez egy fiatal lányt, aki ilyesmiről még nem is nagyon hallott előtte, elég nagy sokként éri. Hogy hogy sikerül ezt a problémát megoldania, az a későbbiekben kiderül. Maga a történet ezen a fő irányvonalon halad, amiből kiválnak más problémák is, mint az első “női probléma”, az első szerelem, egy barát megszerzése-megtartása. És hogyan sikerül mindezt megoldania, kap-e rájuk választ, azt megtudja, aki megnézi a 3 részt.
A grafika nem rossz, de mivel inkább fiatal korosztálynak szánták az animét, ne várjon senki se túl sokat tőle. Főleg a történetre alapoztak, nem a kinézetre. A zenék se rosszak, illenek az anime hangulatához. Szóval aki egy kicsit vissza akar ugrani az időbe, vagy csak érdekli az ilyen tipusú anime, az nyugodtan vágjon bele.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük