B E T A
Eredeti cím ながされて藍蘭島
Angol cím Drift off to Blue Orchid Island
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Év 2007
Ismertető:
Mit tennél, ha egy olyan szigetre kerülnél, ahol csak nők élnek? Fogadni mernék rá, hogy a férfiak döntő többségében már felvetődött ez a kérdés. Nos, a választ – vagyis az egyik lehetséges megoldást – megkapjátok ebben a shounen animében.
A történet középpontjában egy 15 éves mázlista srác, név szerint Tohoin Ikuto áll, aki elszökött otthonról az apjával történő állandó csatározások miatt. Hajóra száll, ám az egy nagy viharba kerül, és beleesik a tengerbe. Másnap arra eszmél fel, hogy – szó szerint – egy csinos lány horgára akadt. Miután túlélte a “sikeres” életmentést, rádöbben, hogy egy amolyan elveszett, ám igencsak furcsa szigetre került, ahol rajta kívül nincs más férfi, csak nők élnek.
Ikuto kalandjai itt kezdődnek, ugyanis a szigetlakókban felébrednek a női ösztönök és hirtelen mindenki őt akarja. A sziget egyetlen normális hölgyeménye, Suzu befogadja a házába, és megpróbálja megvédeni a “gaz” támadóktól. A sok elrablás, a kényes szituációk sorozata és a töménytelen orrvérzés után főhősünk megpróbál lelépni a szigetről, ám hamar le kell mondania erről a tervéről (nem árulom el miért). Így nem marad más választása, mint hogy be kell illeszkednie ebbe a középkori szinten élő társadalomba.
Miért nincsenek férfiak a szigeten? Be tud illeszkedni Ikuto? Mihez fog kezdeni ennyi nővel? Ezekre a kérdésekre majd mind választ kaptok, ha figyelemmel követitek ezt a könnyed és humoros sorozatot. A nevetés garantált.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész
16. rész 17. rész 18. rész 19. rész 20. rész
21. rész 22. rész 23. rész 24. rész 25. rész
26. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük