B E T A

Mazinger 3 (1982) (magyarul)

Ismertető

Valamikor a jövőben járunk, mikor az emberiség már kijutott a világűrbe, de még nem szóródott szét a galaxisban, csak a Naprendszerünk határain belül mozog. Több helyen találhatók megfigyelőállomások, melyet kísérleteket, kutatásokat és megfigyeléseket végeznek. Egy nap az egyik ilyen állomásnak és teljes legénységének nyoma vész, az utolsó hír róluk az, hogy valamiféle zavarást észleltek a kommunikációban.
A Földön nem tulajdonítanak ennek túl nagy jelentőséget, pedig ez valójában egy földönkívüli faj inváziójának első lépése volt. Egy különös űrhajó tűnik fel újra és újra a Föld körüli űrtérségben, és hiába észlelik azt az emberi műszerek, végül mindig nyoma vész. Az egész mögött egy emberi külsejű, de kék (van mikor zöld) bőrű (mint minden retro alien Leiji Yamatója óta) faj áll, mely meg akarja hódítani galaxisunkat és leginkább a Földet, mivel ez a bolygó rendelkezik a legtöbb ásványkinccsel. A Földet ostromló sereg parancsnoka Andrew parancsnok/elnök (a rangja változó), aki nem retten vissza semmitől, hogy célját elérje. Persze a háttérből őt is irányítják.
Az emberiség egyetlen reménye a Mazinga 3, a legmodernebb technológiákkal felszerelt kísérleti óriásrobot. Egyedül a Mazinga 3 és bátor pilótái (David, Angie és Röfi) tudják felvenni a harcot az elvetemült idegenekkel szemben.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük