B E T A
Eredeti cím まもって! ロリポップ
Angol cím Protect me! Lollipop
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Dátum 2006
Ismertető:
Vajon mi történik, ha egy átlagos lány lenyel egy olyan dolgot, amitől élete teljesen megváltozik? Mi hétköznapi emberek ezt teljesen szokatlannak véljük, de ha megnézzük ezt az animét, a véleményünk teljesen megváltozik.
Nina Yamada a tipikus 12 éves lány, aki egy napon a barátnőivel ül az étteremben, és azt meséli el, hogy mit álmodott; egy olyan hercegről, aki erős, jóképű és elég kedves. Abban a pillanatban két fiú hirtelen leugrik a tetőről, mivel leejtettek egy rózsaszín golyót, és egyből utána ugrottak. Azonban a gondok csak itt kezdődnek el, mivel az a golyó Nina tányérjába esik bele, és Nina azt hiszi rá, hogy egy cukorka, ezért megeszi, de valójában egy Crystal Pearl (a Crystal Pearl a bűvész egyik tesztje volt).
Lassacskán a két fiú, Zero és Itchii is megérkezik, akik elmondják Ninának, hogy mi is volt az a ”cukorka”, amit lenyelt. Ekkor hirtelen egy sereg ember érkezik az égből és el akarják fogni Ninát, mivel benne van a Crystal Pear. De Zero és Itchii bedobják a kocsijukba és elhajtanak. Később még több szereplő is feltűnik az animében, akik mind Nina oldalán állnak, de persze vannak gonoszok is, akikkel meg kell küzdeniük. Nina élete itt gyökeresen megváltozik, mivel hihetetlen kalandokba keveredik, és mindez egy aprócska golyó miatt. Ha meg akarjátok tudni, hogy a végén ebből mi sül ki, akkor ne hagyjátok ki!
Összességében ez egy kiváló anime, a karakterek szép kidolgozottak, látszik rajtuk, hogy 2006-ban készültek. A zene is nagyon jó, de nekem inkább az opening tetszett, de az ending se volt rossz. Ezt a sorozatot mindenkinek csak ajánlani tudom!
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük