B E T A
Eredeti cím 真剣で私に恋しなさい!!
Angol cím Majikoi – Oh! Samurai Girls!
Egyéb cím(ek) Majikoi
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2011
Ismertető:
Kawakami városa arról híres, hogy rendkívüli módon ragaszkodik a szamuráj elődök tiszteletéhez. Az egészséges küzdőszellemet mindig is szem előtt tartották, ami az iskolában való sikernek is az egyik kulcsa. Naoe Yamato is ide jár barátaival, a Kawakami Akadémiára, akikkel már egész fiatalkoruk óta ismerik egymást, s rengeteg emlék köti össze őket. Noha sok más barátjuk is van, de ez a hetes fogat mindennél közelebb áll egymáshoz, mondhatni szétrobbanthatatlanok.
Az ő közös iskolai életüket követhetjük végig a sorozatban. Első körben a 2-F osztály mérkőzik meg az osztályháborúk keretében a 2-S osztállyal, akikkel folyamatosak a nézeteltéréseik. Mondhatni a selejt csap össze a kissé beképzelt és fennhéjázó vezetősarjakkal – s ez a rész tulajdonképpen a szereplőink bemutatását célozza meg-, mert az igazi élet csak ezután következik.
Yamatóék ugyanis különféle feladatokat végeznek el, nem kevés jutalomért cserébe. Az egyik ilyen során véletlenül belekeverednek egy olyan ügybe, amiről fogalmuk sincs, hogy az egész japán nemzetre hatással lehet, ha ez elharapózik…
Online részek:
01.rész 02.rész 03.rész 04.rész
05.rész 06.rész 07.rész 08.rész
09.rész 10.rész 11.rész 12.rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük