B E T A

Ismertető

Első sorozatát 2 évvel azután kezdte vetíteni a Yomiuri TV, hogy a Pilot Filmben vászonra került a mestertolvaj. Mivel nem igazán volt mire támaszkodniuk a készítőknek, lévén az első nagy Lupin TV-project, ezért kisebb változásokat láthatunk az anime előrehaladtával. Több rendező is részt vett az összeállításban, mint például a híres Miyazaki Hayao. Bár a rajzon érezhető, hogy elég régi és néha nem túl kidolgozott, ne feledjük, a ’70-es évek elején járunk, ehhez képest egész jó minőségű.

Az első sorozatot még kettő másik, hosszabb követte, és mivel mind a háromban más színű kabátot (dzsekit) visel a főszereplő (jelen esetben zöldet), ezért szokás “zöld-dzsekis” sorozatnak is nevezni.

Nem igazán követ összefüggő történetvonalat, inkább sok, különálló esetről szól. Megtudhatjuk, milyen volt Lupin és Goemon első találkozása és több gonosztevő is képbe kerül, akik majd később, movie szereplőként térnek vissza. Végső soron egy nagyon remek animét kaptunk, tele ötletes tolvaj-trükkel és rengeteg elrabolnivaló kinccsel.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük