B E T A

Ismertető

Elöljáróban annyit, hogy ez az anime egy trilógia része. A trilógia ezen kívül még a Cosprayers-t és a Smash Hit-et tartalmazza.

A történet és a szereplők: Ooizumi egy fiatal srác, ám már közel van a felnőtt élethez, korra és tulajdonságaiban egyaránt. Ez nem véletlen, hiszen őt bízzák meg azzal, hogy forgasson le egy filmet, amelyben 5 lány játssza el a főbb szereplőket. Ooizumi tehát egy másik iskolába kerül, egy iskolába azzal a bizonyos 5 lánnyal. A fiúnak feladata lesz, hogy elárulja a lányoknak, kinek mi lesz a szerepe a filmben. Az 5 kisasszony (^^), név szerint Katsuragi, Jougasaki, Sayaka, Imamura és Yagami ekkor döbben rá arra, hogy valójában maguknak akarják Ooizumit. De nem csak ők vannak így: a fiú is szerelmes lesz az egyikükbe, történetesen Yagamiba, amire aztán a többiek csak később jönnek rá.

Ám a gond nem csak ezzel van, mert Ooizumi eléggé perverz egyéniség. Emiatt igazán kínos helyzetekbe kerül, miközben a lányok magáénak akarják tudni. Nem egyszer összeütközik valamelyikükkel, és úgy esnek a földre, hogy Ooizumi kénytelen-kelletlen látnia kell alulról a szoknyájukat, vagy találkoznia kell a kebleikkel. A lányok közül -Yagamin kívül- kiemelném még Katsuragit, aki nem csak az én kedvencem, hanem egy olyan lány, aki hamar fel tudja kapni a vizet, ha kudarcba fullad Ooizumi megszerzési kísérlete; és Imamurát, aki néha annak örül, hogy Yagami és Ooizumi együtt vannak, ráadásul mindig olyan kis cukin próbálja megszerezni a fiút.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük