B E T A

Kurogane no Linebarrels (2008-09)

Eredeti cím 鉄のラインバレル
Angol cím Linebarrels of Iron
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Dátum 2008 – 2009
Ismertető:
Mivel is kezdjem az ismertetőt…. Aki megnézi a képeket, arra gondolhat, hogy megint egy mecha anime. Nos, igaza van, de akkor miért is nézze meg?
Adott egy önbizalomhiányos diák, név szerint Hayase Koichi. Az iskolában rendre őt nézi ki egy 3 fős csapat, és a gyerekkori barát és barátnő siet a megmentésére. Ez rosszul esik Koichi-nak, mivel ő az “Igazság Hőse” akar lenni, de nincs meg hozzá az ereje. Az egyik feladat, amit adnak neki, hogy hozzon friss dolgokat egy pékségből, de a legrövidebb út egy szentély erdején át vezet. Szerencséjére/szerencsétlenségére egy hatalmas mecha, jelen esetben egy MACHINA zuhan rá az égből, ami ugye általában zúzódásokkal, horzsolásokkal és halállal jár. Na ezzel ellentétben hősünk felpattan és egy pucér lányt talál maga mellett és a robotot szemben. Ugye a lányt meg kell védeni, ezért magával viszi.
A bonyodalom innen kezdődik, hisz a MACHINA-ra a JUDA Vállalat (ők a jófiúk) és egy ördögi szervezet, a KATO-KIKAN is igényt tart. A lány felébred, és nem emlékszik semmire, Hayase pedig szemmel láthatóan örül a fiatal női testnek. A várost különös mechák, ARMA-k támadják meg. A lány hirtelen különös késztetést érez arra, hogy megállítsa őket és ehhez Hayase segítségét kéri. Na most ugye mit is tehet egy balfácán egy csapat óriásrobot ellen? A lánynak eszébe jut a neve, ő Kizaki Emi, és azért jött, hogy segítsen a harcban. Hayasének meg kell idéznie a LINEBARREL nevű MACHINA-t, és ehhez a legkellemesebb módot mutatja meg neki Emi-chan, érdemes megnézni.
A segítség meg is jelenik, Hayase valószínűleg sok GUNDAM-et nézhetett, hiszen rögtön profin tud harcolni LINEBARREL-el. Le is zúzza az ellenséget, és végre a város megmentőjének, az “Igazság Hősének” érezheti magát. Egy kis baki azért van, a környék jobban le lett amortizálva, mint ha nem segített volna, de ez látszólag nem nagyon zavarja. A további részekben megismerjük a két szemben álló oldalt, és azt is, hogy mik a terveik. Még több mecha, még több harc, még több aranyos, helyzetenként igen alul öltözött lány vár minket. És a legfontosabb kérdés: Továbbra is marad az idézés módszere? Nézzétek meg, és megtudjátok.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész 06. rész
07. rész 08. rész 09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
13. rész 14. rész 15. rész 16. rész 17. rész 18. rész
19. rész 20. rész 21. rész 22. rész 23. rész 24. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük