B E T A
Eredeti cím
Angol cím Kurenai
Egyéb cím(ek) Kure-nai
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2008
Ismertető:
 Renjou Kuhouin igen befolyásos ember, de ő is eltörpül a Nagyapa mellett, aki az egész szervezetet irányítja. Renjou rosszul házasodott, ezért ki akarják tagadni a belső házból. Hogy ez ne történjen meg, el kell hagynia gyermeke anyját, Souju Kuhouin-t, és el kell vennie egy másik nőt. Kazuko Kuhouin nagyon rosszul bánik a kislánnyal és azzal a cseléddel, aki egész végig a kislány mellett van, így egy nap Murasaki Kuhouint elrabolja egy szervezet, akinek a feje Benika Juuzawa.
Murasaki még csak egy hét éves kislány, aki eddig nem ismerte a külvilágot, és semmilyen szabályt, ami erre a világra vonatkozik. Benika a lányt egy Shinkurou Kurenai nevű középiskolás fiúra hagyja. Az ő feladata megvédeni a kislányt minden veszélytől. Kurenai foglalkozását tekintve egy mediátor, akinek az a feladata, hogy megvédje a kijelölt személyt bármi áron. De hát szegény diák eléggé lepukkant helyen lakik, és még soha nem volt nála huzamosabb ideig egy idegesítő kislány. Ráadásul szomszédjai sem bizalomgerjesztő emberek. És a lakása is eléggé kicsi két ember számára, azaz egy helyen van minden, a konyha, a nappali, a háló, és fürdőszoba nincs is (ha fürödnie kell, akkor elmegy egy fürdőházba). Így nem igazán akarja elvállalni, hogy a kislányra vigyázzon, mert nincsenek meg az adott körülmények, hogy ők ketten jól tudjanak élni. Igaz, kap pénzt a szolgálatért, de egy kislányra sokat kell költeni…
Murasakit elszomorítja, amit hall és nem akar máshoz kerülni. Végül Kurenai beleegyezik és elfogadja a feladatot, hogy bármi áron megvédi a kislányt. És így kezdődik el a tizenhat éves srác és a hét éves kislány története. Mindkét fél számára nagyon tanulságos lesz ez az együttélés, hisz sokat tanulnak egymásról és az emberi kapcsolatokról.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
Ova 1. rész Ova 2. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük