B E T A
Eredeti cím KURAU Phantom Memory  クラウ ファントムメモリー
Angol cím Kurau Phantom Memory
Egyéb cím(ek) Phantom Memory Kurau
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Év 2004
Ismertető:
2100-ban járunk, a benépesített Holdon, ahol az energia egy új formájának a kutatása zajlik. Amami Kurau, a project vezető tudósának a lánya 12. születésnapján elmegy édesapjával a laborba egy tanulmányozói kísérletre. Az új energia neve Rynax, ami állandóan ki akar törni “fogságából” a nagyvilágba. A kísérlet közben gondok merülnek fel és a Rynax egy része kiszabadul, ami egyenesen Kurau-ba száll. A történtek végeredménye, hogy Dr.Amami-nak be kell látnia azt a szörnyű tényt, hogy lánya többé nem az ő lánya. Kurau teste felett átvette az irányítást a Rynax, mint egy új személyiség. Közben Kurau és a benne élő Rynax is szabadulni akar a másiktól. A gond csak az, hogy senki se tudja, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani.
10 évvel később Kurau ügynökként dolgozik, és egyedül él. Egyik este Kurau testéből kiszabadul a Rynax egy része, ami a lány 12 éves alakját veszi fel. Még régebben elmondta a Rynax Kurau-nak, hogy lesz egy párja, aki most benne él és egy napon “megszületik” majd. A fiatal lányt Christmas-nak nevezi el és innentől kezdve együtt élnek. Ám egy ügynökség azon fáradozik, hogy Kurau-t és Christmas-t elfogja.
Hát ilyen animét se látni minden nap. Pedig nagy kár, mert a Kurau Phantom Memory is egy fantasztikus alkotás. A zenéje meg egyszerűen imádnivaló. Mindenki nézze meg, aki már unja a sablonos történeteket.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész 06. rész
07. rész 08. rész 09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
13. rész 14. rész 15. rész 16. rész 17. rész 18. rész
19. rész 20. rész 21. rész 22. rész 23. rész 24. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük