B E T A

Ismertető

Enno Ozuno, az Enno templom mestere Zenkit használta arra, hogy távol tartsa a démonokat és legyőzze a démonistennőt, Karumát. Miután legyőzte Karumát, Zenkit elzárta egy lepecsételt hegy belsejébe.

Századokkal később leszármazottja egy iskolás lány, akit Chiaki Ennonak hívnak, és nagyanyjával Enno templomában lakik. A templomnak szüksége van a látogatókra és pénzre a fenntartásához, ezért Chiaki felkerekedik és elkezdi hirdetni a templomot a turistáknak. Chiaki mindössze csak három lányt tud rávenni, hogy nézzék meg a templomot. Közben két rossz arcú idegen téved be a szent helyre, melynek van egy szigorúan titkos és lepecsételt része. Egyenesen a lepecsételt hely felé veszik az irányt, a pergameneket feltörik és eljutnak egy kis szentélyhez. A szentély belsejében egy szemre emlékeztető golyócska van. Ez a The Evil Seeds, amit majd minden gonosz illető keresni fog. A két idegen átváltozik a The Evil Seeds (gonosz mag) segítségével, és ezzel az erővel megtámadják a templomban nézelődő lányokat…

Chiaki nagyon fél, nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, nem bírnak a szörnnyel és félelmében Zenkit hívja. Először csak egy karperec jelenik meg a lány csuklóján, majd feltűnik maga Zenki is. Először csak a gyerek Zenki, de mikor Chaki kimondja a varázsszavakat, Zenki átváltozik egy hatalmas szörnnyé, aki könnyűszerrel le tudja győzni ezt a fajta ellenfelet. Az ellenség csak a gonosz magot hagyja hátra, amit Zenki előszeretettel fogyaszt el. Sajnos a démonok is felébredtek, így egyre több munkája lesz Zenkinek és Chiakinak. De mire összeszokok ez a páros, addig sok-sok idő fog eltelni. A karperec segítségével pedig Chaki mindig kordában tudja tartani a gyerek Zenkit (kicsit a történet az Inuyashara emlékeztet).

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük