B E T A
Eredeti cím キレパパ
Angol cím Kirepapa
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 2 rész
Dátum 2008
Ismertető:
Takatsukasa Chisato egy 35 éves író, de kinéz 18-nak. A fia, Riju egyik délután elhívja a barátait egy kis szórakozásra. Velük van Kanzaki Shunsuke is, akit az apa nem igen szívlel, mert azt hiszi, hogy az ő kicsi és ártatlan fiát ez a fiú fogja majd megrontani. Chisato egy kis hashajtó segítségével elűzi Riju barátait, csak Shunsuke marad. Időközben belibben Funaba is, aki az író munkáit viszi el és hoz neki egy értékes kéziratot egy nőtől. A nő neve Saki Shuka-sensei, miatta lett Chisato író. A szíve legmélyén még szereti ezt a nőt.
Shunsuke véletlenül Riju-nál hagyja a füzetét, nehogy valami bántódása essen a fiúnak, ezért az apa viszi vissza a füzetet. A füzet kinyílik és Chisato rájön, hogy ki is az a Saki Shuka-sensei. Shunsuke elárulja, hogy ő írta azokat a novellákat. Ekkor a két férfi között igen megható jelenet játszódik le, de megzavarják őket. Shunsuke apja, Kanzaki-sensei hazajött. Ekkor Chisato visszaemlékezik a régi iskolai évekre, és dühösen elrohan, majd egy parkban kiönti a szívét Shunsuke-nak. Hogy mi is történt régen a két férfi között? És mi fog a két író között történni? Inkább nézzétek meg, mert nem írom le, de csak azok folytassák, akik bírják a yaoi-t.
A történet szerintem gyönyörű, romantikus és nagyon mulatságos. A karakterek hihetetlen szépen meg lettek rajzolva, igazán nyálcsorgató férfi szereplők vannak ebben a műben. Sajnos a folytatás még várat magára, de reméljük hamar megnézhetjük a következő részt is.^^ Mindenkinek ajánlom, aki szereti a yaoi-t.
Online részek:
01.rész 02.rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük