B E T A

KimiKiss Pure Rouge (2007-08)

Eredeti cím キミキス pure rouge
Angol cím KimiKiss Pure Rouge
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Dátum 2007 – 2008
Ismertető:
Kouichi Sanada a főszereplő srác, aki gondtalanul éli az életét, és készül az iskolakezdésre. De hirtelen betoppan gyerekkori barátja, Mao Mizusawa, aki Franciaországból tért vissza, hogy Japánban folytassa tanulmányait. Koichit persze váratlanul éri a hír, hogy a lány ezentúl náluk fog lakni, ráadásul elsőre fel se ismerte a lányt. Szerencse, hogy aznap arra járt Kouichi legjobb barátja, Kazuki Aihara, aki viszont néhány perc alatt felismerte a lányt, és felelevenítették a régi szép emlékeket. Közben megérkezik Kouichi édesanyja is, aki azonnal befogadja a lányt. 

Másnap pedig máris megkezdődik az új tanév. Ugyan Kouichi nem sokat aludt az éjszaka, mert Mao az érkezése után lefeküdt aludni, és este már nem volt álmos. Így a két fiatal hajnalig játszott egy játékkal. Miután mindenki megnézte, hogy kivel kerül egy osztályba, Kouichi megtudja, hogy az a lány is, akit titkon szeret, vele egy osztályba fog járni (mindketten félénkek, ugyanakkor tök aranyosak, és nem merik kimutatni egymásnak az érzéseiket). Mao egy évfolyammal feljebb kerül a harmadik osztályba. A padszomszédja egy visszahúzódó, konok srác, Eiji Kai (kicsit bishi).

Tanítás után Kouichinek kell visszavinnie a két jelmezt a dráma klubba, miután veszített kő, papír, ollóban, de ott meg nem fogadják túl kedvesen. Mielőtt hazamenne, még benéz az osztályterembe, ahol meglátja a lányt, akibe szerelmes. A lány elrohan és így nem tudnak beszélni. Kouichi utána szalad, megpróbál két értelmes szót kinyögni (azon kívül, hogy “örülök, hogy újra egy osztályba kerültünk” semmi másról nem beszélnek), de nem sikerül, helyette mindkét diák elpirul. Majd a lány ismét elfut. Mindeközben az iskolából kifelé tartó Kazukit egy magányosan szálló papírrepülő találja el. A dolgozat 0 pontos és a tulajdonosa Futami Eriko. Kazuki megkeresi azt a helyet, ahonnan a repülőt kidobták. A kémia szertárban talál rá Eriko-ra, aki kifelé bámul az ablakon. A lányt kérdőre vonja, hogy miért írt ilyen rossz dolgozatot, hisz ő az egyik legjobb tanuló a suliban. A lány erre flegmán válaszol, és megcsókolja a fiút…

Online részek:
01.rész 02.rész 03.rész 04.rész 05.rész
06.rész 07.rész 08.rész 09.rész 10.rész
11.rész 12.rész 13.rész 14.rész 15.rész
16.rész 17.rész 18.rész 19.rész 20.rész
21.rész 22.rész 23.rész 24.rész Special

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük