B E T A
Eredeti cím 祈明羅 (Kimera)
Angol cím Kimera
Egyéb cím(ek) KI・ME・RA
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész
Dátum 1996
Ismertető:
Éjszaka van, egy férfi a sötét erdőben talál egy furcsa valamit. Megnézi, az ülésben nincs senki, de valaki volt ott bent. A kutya elkezd ugatni, egy szörnyeteg ólálkodik ott. A férfi megijed és hátrálni kezd, míg meg nem botlik. Ekkor láthatjuk a szörnyet. Itt jön egy olyan rész, amit inkább nem részleteznék, de belenyomja a kutya testrészeibe a karjait, és “kiszivattyúzza” a kutya erejét, vérét. A fura szörny a férfit is megöli.
Jön egy kocsi, amiben 2 férfi ül. Beszélgetnek, veszekednek, majd megállnak, mert füstöt láttak. Furcsa robbanás következik, minden felrobban. Az egyik férfit, aki a kocsiban ült, Osamu-nak hívják. Osamu sikeresen fedezékbe menekült, majd meglát egy furcsa tárgyat, amelyben van valami vagy valaki. Odamegy, egy nő az! A nő kinyitja szemét. Egyik szeme barna, a másik vörös.
Osamu hozzá akar érni, de nem tudja, majd a nő is megpróbálja. A falra teszi a kezét, ahova be van zárva, Osamu is ugyanezt teszi a másik oldalon. A nő anyaszült mesztelen. Meg akarja csókolni a férfit. Megcsókolják egymást. A tűz beüt, s egy természetfeletti erővel rendelkező férfi belebeg. Félelmetes. Egy piros varázsgolyót tart a kezében, Osamu-t célozza.
Az a férfi, aki Osamuval utazott, az is összetalálkozik egy furcsa valamivel, egy vörös bőrű szörnnyel, amely kiszívta az életet a katonából. Aki Osamu-t támadta meg, fülét farkát behúzva elmenekül. Vajon ki volt az a nő? Vajon összekerülnek Osamu-val? Kik és mik voltak a szörnyek? Mit akartak? Nézd meg, és megtudod!
Online:
Kimera (1996)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük