Kidou Shinsengumi Moeyo Ken TV ICON by Animegun

Eredeti cím 機動新撰組 萌えよ剣 TV
Angol cím Moeyo Ken TV
Egyéb cím(ek) Moeyoken
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Dátum 2005
Ismertető:
Kyotóban járunk, egy alternatív világban. A kormány úgy döntött, hogy a youkai-oknak (démon vagy szellem) is megengedi, hogy az emberi világban éljenek, abban az esetben, ha hajlandóak regisztrálni magukat. Így mindenféle lények népesítik be az utcákat. Vannak viszont olyan youkai-ok, akik nem hajlandók a regisztrációra, így a törvényen kívülre helyezik magukat. Ezeknek a lényeknek az elfogása és semlegesítése a Kidou Shinsengumi feladata. Ők tulajdonképpen amolyan magán rendfenntartók, akik youkai-okra specializálódtak.
Három lány alkotja a csapatot. Kondo, Hijikata és Kaoru. Azonban van egy kis gond velük. Habár mind jól bánnak valamivel (kard, mágia, pisztolyok), de nem túl ütőképes a csapatuk. Több kárt okoznak a városban, mint a befolyó jövedelmük a youkai-ok után. A vállalkozás közel áll a csődhöz.Ekkor érkezik a vállalat tulajdonosának, Oryo-sannak fia, Ryunosuke, és macskaszellem barátja, Nekomaru. Ryunosuke nagyon ért a pénzügyekhez és egész gyorsan helyre teszi a vállalat ügyeit. Lassan menne is haza, amit Oryo-san meghallva nagyon szomorú lesz.
A csapat három harcosa úgy dönt tehát, hogy elintézik, hogy Ryunosuke Kyotóban maradjon. Kezdetben megpróbálják összehozni a pincérnővel, akivel sokat látni együtt a fiút. Később mindenféle más módszert is bevetnek. Időközben Kaoru beleszeret Ryunosuke-ba, ezzel bonyolítva tovább a helyzetet.
Ryunosuke-t viszont hamar utoléri múltja, amit maga mögött hagyott Kínában. Egész pontosan menyasszonya, majd esküdt ellensége is megérkezik Kyotóba. Kezdetét veszi a harc az ellenséggel, illetve a menekülés a rámenős menyasszony elől.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész