B E T A
Eredeti cím K
Angol cím K
Egyéb címek K-Project, K -eine weitere Geschichte-
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész x 24 perc
Év 2012
Ismertető:
Tehát csapjunk bele a lecsóba, hiszen már a történet elejéből is gondolhatjuk, hogy nem egy mindennapi világba csöppentünk. Ugyanis egy enyhén sci-fi beütéssel rendelkező világban találhatjuk magunkat. Azon belül is egy középsuliban, ahol megismerkedhetünk a főszereplővel, Isana Yashiroval, és annak fehér cicusával. Shiroról hamar kiderül, hogy egy picit bohókás személyiség, aki éli gondtalan, mindennapi életét. Azonban ez hamar megváltozik, ugyanis Shirot fényes nappal megtámadják. Azonban hamar sikerül elmenekülnie, méghozzá egy titokzatos, fekete hajú férfi segítségével, akit Yatogami Kuroh-nak hívnak. Viszont Shironak egyáltalán nincs oka az örömre, ugyanis csöbörből vödörbe esik… mivel eme titokzatos, fekete hajú alak is az életére akar törni. Vajon mit követhetett el Shiro, amiért ennyien szeretnék eltenni láb alól?
Yatogami Kuroh az előző hetedik király, azaz Miwa Ichigen hűbérese volt, akinek az az utolsó kívánsága, hogy Kuroh ölje meg a gonosz királyt. Shirot ugyanis egy gyilkossággal vádolják, amit Totsuka Tatara ellen követett el. Ő az első támadók, vagyis a HOMRA tagja volt, a vezérük pedig a Vörös király. Shiro értetlenül áll a történtek előtt, de sikerül egy kis trükkel meglógnia a második számú üldözőjétől is. Azonban Kuroh újból nyomára akad, de a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy Kuroh tervezte, ugyanis Shiro be akarja bizonyítani az ártatlanságát, de nem csak neki, hanem a HOMRA-nak is. Ezért Kuroh-val megállapodnak, hogy az elkövetkezendő időben rajta tartja a szemét a fiún, és megbizonyosodik arról, hogy milyen ember, és ha gonosznak találná, azonnal tétovázás nélkül végezni fog vele. Közbe ne feledkezzünk meg Shiro cicájáról sem, aki eléggé szembetűnő változáson ment át. Ugyanis egy szépséges lánnyá változott, aki ezentúl mindig a két fiúval tart és mellesleg szeret meztelenül flangálni, az erősebbik nem legnagyobb örömére.
De pontosan kik is a királyok? Több klán található, akik színekről lettek elnevezve. A klánok élén pedig királyok állnak. Azonban van egy Színtelen király is, akit Miwa Ichigennek hívnak; ő volt Kuroh mestere. A Színtelen megnevezés pedig onnan ered, hogy egyik szín mellett sincs elkötelezve. Miwa Ichigen úgy rendelkezett, hogy Kuroh becsülje fel a trónutód jellemét, és ha azt gonosznak találja, tétovázás nélkül ölje meg. Ez a cél vezérli hát Kuroh-t. Hiszen Shiro a Színtelen királynak vallotta magát.
A királyok nagy erővel felruházott emberek, akiknek az ország irányítása is a kezükben van. Természetesen erről az átlagember mit sem tud. Olyan emberek ők, akik még a miniszterelnöknél is nagyobb hatalommal rendelkeznek.
Online részek:

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”1. Évad” active=”active”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész

[/restab]
[restab title=”2. Évad”]

01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész

[/restab]
[restab title=”Mozi”]

K: Missing Kings (2014)

[/restab][/restabs]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük