B E T A

Ismertető

Még öt perc. Várok még öt percet. Ha nem jön el, megölöm.”

Ki és hányszor lenne képes ezt elismételnie magának csak azért, hogy tartsa magában a lelket? És ha letelik az öt perc, ismét elmondani. Lenne benned ennyi kitartás? Képes lennél évekig ezt ismételni magadnak arra várva, hogy akit szeretsz, eljöjjön érted?

Kurogane Taito egy 15 éves fiú, akinek 9 évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott az élete, amikor is találkozott egy Saito Himeanevű lánnyal, aki egy “átkot” helyezett a fiúra. Ezen fekete mágiával teljesen megváltoztatta a fiú testét és összekötötte magukat örökre, életben és halálban. Ám ezután igen hamar el kellett válniuk egymástól. Taito azonban ebből semmire sem emlékszik, sem Himea-ra, sem pedig az “átokra”, amit rá helyezett, és hogy a lány örökre magához kötötte őt. Éli mindennapjait az iskolában.

Egy nap, mikor hazafelé tart az iskolából, meglátja egyik iskolatársát, Andou Mirai-t, aki éppen át akar kelni az úton, mikor isTaito észreveszi, hogy egy kamion tart a lány felé, aminek elaludt a sofőrje, és gondolkodás nélkül elindul, hogy megmentse a lányt. Ez sikerül is neki, de helyette őt üti el a kamion. Mikor már azt hiszi, hogy meghalt, a lány elkezdi szólítgatni, hogy életben van-e még? A fiú kinyitja szemeit és megkönnyebbülve látja, hogy a lány sértetlen. Ám ez a megkönnyebbülés hamar elszáll, mikor meglátja, hogy a teste pár méterrel arrébb van, mint a feje. A lány furcsa módon elég nyugodtan fogadja, hogy egy test nélküli fejjel beszél. Aztán a fiú elkezdi mozgatni testét, amivel felkapja fejét, és elszalad, nem kis rémületet keltve a szemtanúkban. Ezután visszateszi a fejét a helyére, ami vissza is forr a testére, majd egy kis idő múlva meglepődve tapasztalja, hogy minden sebe begyógyult bármilyen heg vagy nyom nélkül. Még a gyerekkori lábsérülése is eltűnt. Hirtelen elkezdi hallaniHimea hangját, és minden eszébe jut. Himea-t ugyanis elzárták egy másik dimenzióba és ezért nem találkoztak. Himea 9 évig várt Taito-ra, ezalatt mindig azt mondogatta magának, hogy “várok még 5 percet, ha nem jön el, megölöm”. Végül el is jött, ugyanis ha a fiú “meghal”, akkor Himea ereje egy része visszatér, amivel képes volt feltörni börtönét. Miután pedig a fiú már emlékezett Himea-ra, az képes volt minden erejét használni, így újra találkozhattak ott, ahol utoljára elváltak egymástól 9 évvel ezelőtt. Ám egy személy nem nézi jó szemmel Himea szabadulását, és elég szépen sikerül is elrontania az újraegyesülés pillanatát.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük