Inugami-san to Nekoyama-san (2014)

Ismertető

Az Inugami-san to Nekoyama-san mangasorozat 2011-ben debütált, majd 2014-ben pedig követte az animesorozat is, ami összesen 12 részesre sikerült.

A történet szerint van Inugami (a név jelentése: kutyaisten), aki szereti a cicákat, mégis úgy viselkedik, mint egy kutya, illetve van Nekoyama (név jelentése: macskahegy), aki úgy viselkedik, mint egy cica, mégis a kutyusokat szereti. Az ő barátságukról szól a történet, illetve az osztálytársaikról és iskolatársaikról, akikkel megismerkednek a sorozat alatt.Persze nem csak Inugami és Nekoyama viselkedése lesz állatokhoz hasonló, szinte minden szereplő, aki az animében megjelenik, hasonlítható valamilyen állathoz. Lesz itt egér, majom és egy kisebb állatkert is, de inkább nézzétek meg a sorozatot.
Az anime nagyon vicces és a benne lévő yuri szál se lesz túlerőltetett (fiúk nem is szerepelnek az animében). Kellemes kikapcsolódás annak, aki szeretne egy átlagos és vicces iskolai életes animét nézni.
Azoknak ajánlom, akik szeretik az állatokat és az erre épülő poénokat, meg persze annak, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni ebben az összesen 12×3:30 percben. Vicces, kellemes kis anime, de ennél nem több, nem kell túl sokat várni tőle.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük