Eredeti cím 働きマン
Angol cím Working Man
Egyéb cím(ek) Hataraki-Man
Besorolás anime, TV
Hossz 11 rész
Dátum 2006
Ismertető:
Mindenki lesz egyszer 28 éves. (Remélhetőleg) mindenki dolgozni fog már akkorra, és ha szerencsénk van, akkor olyat csinálhatunk, amit szeretünk is. Nem rossz kedvvel megyünk be a munkahelyünkre, hogy na… megint menni kell…, hanem örömmel, hogy egy ilyen helyet találhattunk magunknak.
Főhősnőnk Hiroko Matsukatam, aki szerkesztőként dolgozik egy vállalatnál. Nagyon szeret dolgozni, munkatársai fel is néznek rá kemény természete miatt. A munkája bár nagyon stresszes, mégsem mentheti ez fel őt a hibái alól. Rengeteget dohányzik, folyton csak dolgozik és felnőtt nő létére, aki nem is csúnya, soha sem létesít férfiakkal testi kapcsolatot. Talán azért is, mert túl sok ideje nincs rá, hiszen Hiroko nagyon komolyan veszi a munkáját és ha egy sztorit kell leadnia, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb formáját nyújtsa.
Ez az anime tehát az ő életét mutatja be, hogy hogyan készít el egy cikket, milyen élményekben gazdagodott eddigi élete, és szépen lassacskán megismerhetjük a teljes természetét. Nem túl izgalmas, sőt, szerintem elég kihagyható anime, nem sorolnám a legjobbak közé, de ez csak magánvélemény. Valakinek biztos tetszeni fog… Ekkor szoktam azt mondani, hogyha nincs más, azért ez is megteszi…^^
Online részek:
01.rész 02.rész 03.rész 04.rész
05.rész 06.rész 07.rész 08.rész
09.rész 10.rész 11.rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük