B E T A

Haru wo Daite ita (2005)

Eredeti cím 春を抱いていた
Angol cím Embracing Love
Egyéb cím(ek) Harudaki
Besorolás anime, OVA
Hossz 2 rész
Dátum 2005
Ismertető:

18  éven aluliaknak nem ajánlott!

A Haru wo Daite Ita egy 2 részes ova, melynek műfaja yaoi. (yaoi: férfi-férfi szerelmet ábrázoló mű, melyben nyílt szex is található).
A népszerű mangaka, Youka Nitta munkája ez a gyönyörű szerelmi történet, melyből manga, és anime is létezik. Szép rajzokkal és fordulatos eseményekkel meséli el két férfi szerelmének csöppet sem egyszerű kialakulását.
Sawa Nagisa, a népszerű író felkéri a két pornószínészt, Iwaki Kyousuke-t és Katou Youji-t, hogy vegyenek részt a legújabb könyvének (Haru wo Daite Ita) filmváltozatához történő szereplőválogatáson.
A szerepet Iwaki-san kapja meg (mit mondjak, nem nagyon örült neki, majd kiderül, hogy miért :)). A film olyannyira sikeres lesz (annak ellenére, hogy egy meleg párról szól), hogy úgy döntenek, sorozatot is készítenek belőle. De az Iwaki-san partnerét játszó Sawa visszalép és felkéri Katou-t, hogy a sorozatban ő legyen Iwaki párja. Katou, büszkeségét sértve érezve az előző bukása miatt, ezt el is vállalja…
A két teljesen ellentétes jellem találkozása harcokat eredményez. De a kezdeti ellenségeskedésből, irigységből, rivalizálásból, ami a két színész között van, lassan nagyon mély, és igaz szerelem születik (persze nem zökkenőmentesen). És bizony nem csak idill és trallala lesz az életük, lesz itt minden: ármánykodás, féltékenykedés, érdekes szereplők felbukkanása, a családdal való küzdelem, egyszóval, sok-sok bonyodalom, szívbemarkoló pillanat és egy igazán gyönyörű szerelem útját kísérhetjük figyelemmel (persze ezt már a mangában :D)
Az ova itt ér véget, de biztos vagyok abban, hogy aki megszereti a két szereplőt, az nem tudja majd kihagyni a mangát sem, mely jelenleg is fut Japánban és már a 11. kötetnél tart.
A rajzok gyönyörűek, a zene szép, a történet még szebb (bár az ova kevésbé sikerült jól, mint a manga, még így kihagyhatatlan).

Online részek:
01.rész 02.rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük