Goshuushou-sama Ninomiya-kun (2007)

Goshuushou-sama Ninomiya-kun ICON by Animegun

Eredeti cím ご愁傷さま二ノ宮くん
Angol cím My Heartfelt Sympathy
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2007
Ismertető:
Az anime főszereplője Ninomiya Shungo, aki nővérével, Ryokoval él. Az iskolában a fiúk utálják, a lányok pedig állandóan rászállnak. Nővére mindig fura küldetéseket vállal (pl: katonai bevetés), azonban a következő feladatban Ninomiya kapja a főszerepet. Egy szuper csajszira, Mayura kell vigyáznia, aki egy succubi (olyan lény, aki az ellenkező nemet képes megbabonázni, illetve elszívni annank életerejét). Mivel Mayu fél a férfiaktól, így nem tudja kordában tartani erejét. Ennek negatív hatásai vannak, magyarán a körülötte lévő férfiak egyből belezúgnak, vagy például a csókja halálos.
Ninomiya egyik feladata megvédeni a fiúktól Mayut. A másik ennél komplikáltabb, el kell érnie, hogy Mayu félelmei megszűnjenek. Hogy ezt elérjék, nővére parancsára (természetesen nem önszántából, de nővére elég meggyőző tud lenni) együtt kell élnie Mayuval (beleértve, hogy együtt kell aludniuk). Ez nem egy egyszerű feladat, főleg mivel Ninomiyának még nem volt kapcsolata lányokkal, persze kivételt képez egy gyerekkori szerelme, de éppen ettől válik érdekessé a történet.
Az együttélés mellett különböző gyakorlatokat kell végeznie Mayuval (ezeket nem részletezném, csak annyit, hogy ettől lesz ecchi az ecchi). A feladatot tovább nehezíti, hogy megjelenik a színen a gyerekkori szerelme, Reika, aki még mindig szereti Ninomiyát. És egyből párbajozni akar Mayuval, persze a csajok módszerével (egy kis csábítás). Mivel a párbaj döntetlen lesz, ezért Reika kénytelen elfogadni Ryoko ajánlatát, és beáll cselédlánynak (ez nem könnyű egy gazdag, elkényeztetett lánynak), csakhogy szemmel tartsa Mayut és visszahódítsa Ninomiyát. Ryokoról pedig kiderül, hogy szereti a lányokat, ezt persze csak a néző értékelhetik igazán, de Reika nem.^^ A történetben felbukkan még Mikihiro, Mayu testvére, aki szintén egy succubi, ő adja Ninomiyáéknak ezt a fura feladatot. Ezenkívül feltűnik még pár csaj a sorozatban, hogy izgalmasabb legyen a történet (és persze az ecchikben a lányoké a terep). Hogy mi lesz Mayu félelmeivel, és melyik lány nyerheti el Ninomiya szívét, az kiderül, ha megnézed ezt az ecchi jelenetekkel teli sorozatot.
A sorozat 2007-es, így a grafikára nem igen lehet panasz. A sztori is elég eredeti. Szerintem egy nagyon jó anime, csak ajánlani tudom.
Online részek:
 01.RÉSZ  02.RÉSZ  03.RÉSZ  04.RÉSZ
 05.RÉSZ  06.RÉSZ  07.RÉSZ  08.RÉSZ
 09.RÉSZ  10.RÉSZ  11.RÉSZ  12.RÉSZ