B E T A

Golden Boy (1995-96)

Eredeti cím ゴールデンボーイ
Angol cím Golden Boy
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 6 rész × 29 perc
Dátum 1995.10.27 – 1996.06.28
Ismertető:
Oe Kintaro nem mindennapi srác. 25 éves, korán otthagyta az iskolát, és alkalmi munkákból tartja el magát. De ez mind csak a látszat. Valójában ő az elesett lányok copfos őrangyala. Habár szárnyai nincsenek, de időnként biciklijével is a felhőket súrolja, bár többnyire inkább a szemeteseket. Elszánt, semmitől sem retten vissza, valódi úriember. Leszámítva, hogy kissé perverz, és ha meglát egy lányt kijönni a vécéből, rögtön a mellékhelységbe veti magát, hátha érezni még az ülőkén a lány testének melegét. Szóval igazi hős, semmi sem vethet árnyékot legendás hőstetteire.
A hat részes ova minden részében egy-egy új lányt szemel ki magának, és a rész végére “boldoggá teszi” őket. A választása többnyire igen egyszerű. Amint meglát egy gyönyörű, fiatal lányt, máris a nyomába szegődik. Elszántsága nem ismer határokat, még a verést is tűri, hogy az aktuális lánykánál sikerrel járjon. Persze kap is bőven a fejére, két embernek is elegendő fogat és vért veszít a sorozat alatt.
De persze végül mindig sikerrel jár. És persze a lányok is mind belészeretnek, ami kapóra jön az utolsó részben, mikor idő hiányában minden segítő kézre szükség van. Na igen, a lányok boldogok. De mi van szegény Kintaróval? Hát neki a tanulás a mindene, minél több tapasztalatot akar szerezni. És mi van, ha ehhez végig kell fogdosnia néhány érzéki lány testét? Hát erre az áldozatra is hajlandó!
Ez aztán a fergeteges anime! Nemcsak a férfi szem számára szolgál látnivalóval, hanem a nevetésre, sőt még az érzelmekre éhes nézők étvágyát is csillapítja. Mindenki fogyassza bátran, de csak ha elmúlt 16 éves, vagy van kéznél “nagykorú felügyelete”!
Online részek:
01.RÉSZ 02.RÉSZ 03.RÉSZ
04.RÉSZ 05.RÉSZ 06.RÉSZ

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük