B E T A

Gokukoku no Brynhildr (2014)

Ismertető

Murakami gyerekkori barátja, Kuroneko váltig állítja, hogy léteznek földönkívüliek és hogy már találkozott is velük. Persze ezt senki nem hiszi el neki, még Murakami sem. Kuroneko egy nap elhatározza, hogy bebizonyítja igazát a fiúnak, és megmutatja neki az idegeneket. Ám ezen a napon baleset történik, amiben a lány életét veszti, míg Murakami sérülésekkel, de megússza.

Évek múltán, Murakami annak szenteli minden egyes napját, hogy bizonyítékot találjon az idegenek létezésére. Egy hatalmas csillagvizsgálóban figyeli az eget esténként. Mindezt Kuroneko miatt. Egyetlen kívánsága, hogy még egyszer az életben találkozhasson a lánnyal…

A történet akkor kezdi meg bonyodalmát, mikor Murakami osztályába egy új lány érkezik, kinek neve Kuroha Neko. A fiú azt hiszi, hogy ő a halott gyerekkori barátja, hisz a nevük is szinte megegyezik. Ám a lány közli vele: “még soha nem találkoztunk, nem tudom miről beszélsz”.

Ha ez még nem lenne épp elég furcsaság főhősünk számára, akkor tessék: később kiderül a lányról, hogy természetfeletti erővel rendelkezik és hogy látja a jövőt!

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük