B E T A
Eredeti cím GIRLSブラボー first season
Angol cím Girls Bravo – First Season
Egyéb cím(ek) Girls Bravo Season One
Besorolás anime, TV
Hossz 11 rész
Év 2004
Ismertető:
Yukinari tipikus anime főhős. A fiú ugyanis alacsony, félénk, ráadásul lány allergiája van (vörös kiütések lepik el). Gyerekkori barátja Kirie egyik nap az ő házában akar fürdeni, mert a saját fürdőszobájuk elromlott. Yukinari persze megfeledkezik a dologról, és lazán besétál a meztelen lányhoz a fürdőszobába. Kirie persze ezt nem veszi jó néven. Egy laza mozdulattal beletérdel a fiú arcába, aki a fürdőkádba zuhan.
De nem annak alján koppan, hanem egy medence közepén bukkan elő. Ott egy másik teljesen meztelen lány (Kirie-n volt törölköző) fogadja. Ő Miharu-chan, a medence pedig, ahová a fiú került, az ő „kicsi” kis fürdőkádja. Ja és eme fürdőkád a Seiren-en található, ami pedig egy másik bolygó.
Seiren csodálatos hely. A levegő tiszta, zöldellnek a fák. A Föld is látszik, lényegében betölti az eget. És ó micsoda gyönyörűség, a lakosságnak csupán 10%-a férfi. A 90%-a pedig hát nő, ráadásul mind fiatal, érzéki és mind férfire vágyik. Ez maga a férfi-mennyország. No igen, Yukinarinak más a véleménye, miután a megvadult nőszemélyek végigkergetik a városon házasság reményében.
Miharu végül visszaküldi a fiút a saját világába, és Yukinari már saját fürdőkádjában csücsül. Vele szemben a síró Kirie, aki őt siratja (egyébként szerelmes Yukinariba), mikor meglátja, nagyon megörül. Kirie öröme persze nem tart soká. Hogy miért? Ó, szerintem sejtitek ti. Miharu-chan is átjött a Földre, éppen Yukinariba kapaszkodik és persze tök meztelen. Yukinari így egy újabb verést és egy új lakótársat is elkönyvelhet.
Miharu jól érzi magát, nem akar hazamenni, elkezd beilleszkedni a földiek közé. Tudni kell róla, hogy a melleinél már csak az étvágya nagyobb. Különösen nagy érdeklődést mutat a kenyér (igen, a kenyér) és a banán iránt (el tudjátok képzelni a banánevős nagyjelenetet, amikor is a kép sarkába a cuki piros karika könyörgi oda magát).
Élnek hát boldogan, míg… be nem állít egy raklapnyi újabb csajszi. Miharu nővére ugyanis szeretné visszakapni kishúgát, és ügynököket küldet a Földre. Előkerül Yukinari hiper-szuper perverz osztálytársa, idővel egy mániákus kislány, és perverz barátunk fekete mágiát használó, majdnem olyan perverz, de épp oly gátlástalan kishúga is. Sőt, egy antennás csigafülű fóka-forma izé is. De az izé hogy jön a képbe? Nem jön ő, hanem mászik, illetve többnyire hozzák, ha épp nem menekül az éhező Miharu elől (No, ugyan már, biztos azért éhezik rá, mert kenyér formája van. Nyam-nyam).
Hát igen. Eme anime mű habár hagyományos, erősen sablonos alapra épít, építménye nem épp általános. Minden részben tud újat mondani (mutatni is, hihihi), a néző nem unatkozhat. Aranyos, néhol talán már túl perverz is (mármint persze nem nekem, csak úgy általánosságban mondom), leköt, megnevettet. A grafika is szép, habár a lánykák mellénél kicsit megszaladt az a fránya ecset, de hát kit zavarnak az ilyen apróságok …
Online részek:

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]
[restab title=”1. Évad” active=”active”]

 01. rész  02. rész  03. rész 04. rész 05. rész
 06. rész  07. rész  08. rész 09. rész 10. rész
 11. rész

[/restab]
[restab title=”2. Évad”]

01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész
06. rész  07. rész  08. rész  09. rész  10. rész
11. rész  12. rész  13. rész

[/restab][/restabs]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük