B E T A
Eredeti cím ドラゴンドライブ
Angol cím Dragon Drive
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 38 rész
Év 2002 – 2003
Ismeretető:
Reiji Ozora nem egy lusta fiú, épp csak szörnyen nem motiválja semmi. Az összes klub, ahova eddig belépett, egyáltalán nem érdekelte őt hosszú ideig. Legjobb barátja, Yukino egy földalatti épületbe viszi őt, ahol egy Dragon Drive nevű virtuális valóságjáték folyik, ahol mindenki egymás ellen küzd a saját Sárkányával.
Reiji úgy dönt, hogy kipróbálja, és a Sárkánya… hát pont olyan, mint a gazdája, egy álomszuszék, a neve pedig Chibi lesz. A játék kezdetén nem igazán megy neki ez a harc, de ráébred, hogy társa hatalmas erőt hordoz, így aztán elkezdenek edzeni. Ám erre nem csak ő, hanem a bajnok Himura Hikaru is felfigyel, miután egy mérkőzésen Reijinek sikerül őt megsebeznie (valahogy megszállott lesz Reijivel kapcsolatban), bár még mindig nem elég erős ehhez a játékhoz.
L, a játékvezető elkezdi őt edzeni egy bizonyos edzőteremben, melyet nem igazán használ más, csak Himura és még néhány bajnok. Chibi hatalmas erőre tesz szert (a poént nem lövöm le), de a fiúnak hamar rá kell döbbennie, hogy nem minden játék. Amikor Chibivel gyakorol, egy fény jelenik meg, és átviszi őt 2 barátjával, Yukinova és Daisuke Hagiwarával egy másik világba, ahol minden valóságos… még a sárkányok is. Reiji megtudja, hogy talán ő az egyetlen Chibivel, aki meg tudja menteni ezt a bolygót a pusztulástól. A csapathoz csatlakozik egy tipikus szőke herceg, Kyoji Tachibana is, aki szintén bajnok ebben a játékban. Az ő feladatuk lesz megvédeni ezt a dimenziót a közelgő gonosztól.
Nem hiszem, hogy túl érdekfeszítő lehet, ahogy leírtam, de ha elkezded nézni, nem tudsz megállni. Csak kár, hogy ilyen rövid. 🙁
Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész
 06. rész  07. rész  08. rész  09. rész  10. rész
11. rész  12. rész  13. rész  14. rész  15. rész
 16. rész  17. rész  18. rész  19. rész  20. rész
 21. rész  22. rész  23. rész  24. rész  25. rész
 26. rész  27. rész  28. rész  29. rész  30. rész
 31. rész  32. rész  33. rész  34. rész  35. rész
 36. rész  37. rész  38. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük